Gina Pistol nu s-a hotărât dacă va naște natural sau prin cezariană

Mai sunt doar trei luni și Gina Pistol va intra în rândul mămicilor. Blonda și Smiley au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile, dar încă nu s-a hotărât dacă va naște natural sau prin cezariană.

Anul acesta, Gina Pistol și Smiley vor avea cele mai frumoase sărbători. Prezentatoarea va naște la începutul lui 2021, dar încă nu știe dacă natural sau prin cezariană.

Gina Pistol nu s-a hotărât dacă va naște natural sau prin cezariană

Chiar dacă mai are puțin și va naște, Gina Pistol nu-și explică nici acum cum a îngăduit Divinitatea să se întâmple așa ceva. Mai ales că medicii i-au spus că nu va putea rămâne însărcinată. Deocamdată vedeta , care e însărcinată în 27 de săptămâni, nu știe dacă va naște natural sau prin cezariană și nici ce nume va purta bebelușul.

A glumit și a spus că își va boteza copilul Regina

Cu ceva timp în urmă, Gina Pistol a glumit și a spus că își va boteza copilul Regina. Iar Smiley e topit pentru că bebelușa e prima fetiță din familie. „Ne gândim și la nume din când în când. Până acum avem numai nume la mișto. La mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost numai băieți. Mama este foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”, a declarat Smiley, potrivit wowbiz.ro.

Citește și  Ce sacrificii face Andreea Berecleanu ca să-și mențină silueta. Vedeta arată trăznet

 A încetat cu poftele de gravidă

Cu ceva timp în urmă, prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite spunea că poftește la diferite lucruri. Acest lucru s-a mai diminuat acum, dar Gina încă nai dorește acrituri, în special citrice și borș. „Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru – aș bea borș, fresh-uri de grepfruit și de lămâie – dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți”, a mărturisit mama copilului lui Smiley.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.