Gina Pistol nu va mai prezenta emisiunea Chefi la cuțite

Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și abia așteaptă să devină mămică. Gina Pistol nu va mai prezenta emisiunea Chefi la cuțite.

Chiar dacă medicii nu i-au dat nici o șansă, acum așteaptă momentul în care va aduce pe lume o fetiță. Gina Pistol nu va mai prezenta emisiunea Chefi la cuțite.

Gina Pistol nu va mai prezenta emisiunea Chefi la cuțite

Cea mai mare minune din viața Ginei Pistol este faptul că va deveni mamă. Din păcate însă, aceasta nu va mai prezenta emisiunea Chefi la cuțite. Până în acest moment, însă nu se știe cu cine va fi înlocuită vedeta, șefii de la Antena 1 neluând nici o decizie în acest sens. Din păcate, Gina Pistol a renunțat și la emisiunea Asia Express.

gina pistol

 

În acest moment, blonda a renunțat la filmări

„Emisiunea se filmează în locuri foarte îndepărtate, la mii de kilometri de țară, în destinații exotice. Și, după cum bine știți, filmările durează aproximativ o lună. Gina nu are cum să stea atâta timp fără bebelușul ei, trebuie să o alăpteze. Și chiar dacă ar putea, nu ar face-o.

Ea se numără printre acele femei care au un har aparte de a fi mame. O să fie grozavă. În momentul acesta nici nu cred că îi pasă de nimic altceva, nici nu se gândește la carieră, la viitor. Numără și ea zilele până va naște.

Da, se discută despre posibile vedete care ar putea să o înlocuiască, se va face și un casting. Însă Gina va putea să revină la cârma emisiunii atunci când va dori și se va simți pregătită. Ea este sufletul acestui concurs”, au declarat surse din Antena 1. În acest moment, pentru că sarcina e destul de înaintată, Gina Pistol a renunțat la filmări. Și pentru televiziune, dar și pentru diverse branduri. Ea nu vrea decât să se concentreze pe sarcină și să se bucure de acest moment alături de iubitul său, Smiley.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.