Gina Pistol și Smiley, împreună la medic

E clar pentru toată lumea. Smiley va deveni tătic. El și Gina Pistol au fost văzuți împreună la medic.

Nici unul nu a recunoscut că va deveni părinte, dar nu mai e nici o discuție. Gina și Smiley au mers împreună la medic.

Gina Pistol și Smiley, împreună la medic

Au mers împreună la medic, dar încă preferă ca viața lor să fie departe de ochii curioșilor. Potrivit click.ro, Smiley și Gina Pistol au ales o clinică celebră, instituție unde au fost paciente și Laura Cosoi și Adelina Pestrițu. Sursele spun că Gina a prins deja rotunjimile unei femei însărcinate și e extrem de fericită. Atât Gina cât și Smiley și-au dorit mereu să aibă o familie și copii. Iată că acum visul amândurora se va împlini. Jurnaliștii de la click susțin că blonda a stat vreo două ore în clinică, pentru a-și face, probabil, controlul și analizele de care are nevoie.

Citește și  Murături cum nu ai mâncat niciodată. În iarna asta, vei da lovitura

Gina și Smiley sunt de trei ani împreună

Deși sunt împreună de trei ani, abia anul acesta cei doi au recunoscut că sunt un cuplu. Sursele spun că cele două vedete locuiesc acum în vila lui Smiley de la Cernica. Într-un interviu pentru revista Unica, Smiley a confirmat relația pe care o are cu Gina Pistol. Îndrăgitul cântăreț a expus totodată și motivele pentru care nu a vrut ca lumea să afle de acest lucru.

smiley

„Eu şi Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul. Ne ştim de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii şi mereu ne-am plăcut. Iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună. Doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep şi îşi dau cu părerea”, a declarat Smiley.

Citește și  Gina Pistol nu renunță la televiziune

Cine au fost iubitele lui Smiley

Chiar dacă are lipici la femei, Smiley este un bărbat care a avut doar relații serioase. Acesta a fost iubitul Sânzianei Negru, dar întotdeauna cei doi au fost discreți. După despărțirea de aceasta, Smiley s-a cuplat cu Laura Cosoi. De asemenea, sursele spun că artistul ar mai fi fost într-o relație de iubire cu Raluca Netca, o tânără care e dansatoare și a colaborat cu Corina, Inna şi Antonia.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.