Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți de fetiță

Sunt împreună de trei ani, dar recent au confirmat relația. Deși Smiley și Gina nu scot nici un un cuvânt despre copilul ce pare că va veni, se crede că vor fi părinți de fetiță.

Bucurie mare în familia lui Smiley și a Ginei Pistol. Cei doi vor deveni părinți de fetiță, deși până acum blonda nu a confirmat faptul că este însărcinată.

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți de fetiță

Potrivit ciao.ro, Gina Pistol este însărcinată și l-a făcut pe Smiley cel mai fericit bărbat. Acum se pare că s-a aflat și ce sex va avea bebelușul. Sursele spun că cei doi vor deveni părinți de fetiță. Deocamdată, cântărețul și aleasa inimii sale vor să fie cât mai discreți cu putință. Pe de altă parte însă, în ultima perioadă Gina poartă haine cât mai largi, care să-i ascundă sarcina de ochii curioșilor.

gina si smiley

Smiley e foarte atent cu mama copilului său

De asemenea, se aude că Smiley e din ce în ce mai atent cu iubita asa. Mai ales că medicii se pare că i-ar fi spus acesteia să se odihnească cât mai mult cu putință, pentru a ca sarcina să decurgă cât mai bine. Se aude chiar că acesta ar fi motivul pentru care frumoasa Gina ar fi refuzat multe job-uri care s-au ivit în ultima perioadă.

Ea preferă să rămână doar la emisiunea Chefi la cuțite. Ca niciodată, cu puțin timp în urmă, Smiley a postat o fotografie cu Gina, iar fanii au fost în delir. Cei doi apar într-o ipostază tandră, iar comentarii au venit imediat. O duminică liniștită vă doresc! Amintiți-vă de voi, de ce vă bucură, de ce vă motivează…și începeți săptămâna viitoare cu optimism și încredere! Va fi bine!”, a fost mesajul îndrăgitului cântăreț. Prietenii apropiați spun că Gina și-a dorit din tot sufletul acest copil și-l așteaptă cu nerăbdare. Ea și Smiley sunt doi oameni maturi, care-și asumă responsabilățile, dar deocamdată nimeni nu aduce discuția despre vreo căsătorie.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.