26 27

Gino Iorgulescu a făcut infarct. Cum se simte președintele LPF

Gino Iorgulescu a ajuns de urgență la spital. Afaceristul are mari probleme de sănătate, astfel că unele surse susțin că omul de fotbal ar fi făcut infarct. Șeful Ligii Profesioniste de Fotbal are 67 de ani și este cunoscut suferind mai multe afecțiuni.

Probleme mari de sănătate

Președintele LPF a ajuns pe mâna medicilor care au reușit să-l stabilizeze. El nu exclude posibilitatea ca un infarct minor să fie cauza principală.

“Acum mă simt binișor, ok. Am deja un stent și se pare că va trebui să-l pun și pe al doilea. Să vedem cum evoluează după tratament. Doctorii mi-au spus că am pățit asta din cauza stresului și celorlalte probleme de sănătate pe care le am. Nu știu dacă a fost chiar infarct, dar nu m-am simțit bine deloc. Sau poate n-au vrut să-mi spună mie mai multe. Dar mi-au spus că trebuie să mă țină sub control permanent”, a declarat Gino Iorgulescu pentru CANCAN.RO.

Citește și  Motivul pentru care Bendeac a plecat de la iUmor. Totul a pornit de la o glumă

Probleme și la coloană

Din păcate, nu doar inima îi dă bătăi de cap președintelui LPF. “Trebuie să-mi fac analizele că am o infecție la coloană, din cauza căreia am stat anul trecut în spital o lună și jumătate”, ne-a mai spus șeful LPF.

Cine este Gino Iorgulescu?

Gino Iorgulescu s-a născut pe data de 15 mai 1956 în Giurgiu. Este un fost fotbalist român și președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din România din 2013 până acum. Acesta a jucat pentru echipa națională de fotbal a României, pe postul de fundaș central. Cea mai mare parte a carierei sale a jucat la Sportul Studențesc.

În 2013, Gino Iorgulescu a fost ales în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, înlocuindu-l astfel pe Dumitru Dragomir.

Citește și  Mirela Vaida nu mai suportă situația prin care trece și a luat atitudine. Trebuie să rezolve problema cât mai repede cu putință

Fiul lui, Mario Iorgulescu, a fost condamnat la închisoare

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru infracţiunea de omor şi doi ani de închisoare pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, judecătorii contopind pedepsele din dosarul accidentului produs de fiul lui Gino Iorgulescu cu o sentinţă din 2018, în care Mario Iorgulescu fusese condamnat pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal. În final, pedeapsa este de 15 ani şi 8 luni de închisoare, sentinţa nefiind definitivă, scrie News.ro.

Mario Iorgulescu a fost transferat în Italia

Instanţa de judecată a admis acţiunea altor două rude ale victimei accidentului care s-au constituit părţi civile în dosar şi cărora Mario Iorgulescu trebuie să le achite câte 50.000 de lei daune materiale şi câte 100.000 de euro daune morale.

Citește și  Saveta Bogdan, zbor cu peripeții: ”Am crezut că mor de spaimă”. Momente de groază in drum spre America

La două săptămâni de la accidentul din 2019 în care a provocat decesul unui bărbat, Mario Iorgulescu a fost transferat de familie în Italia, de unde nu s-a mai întors.

Expertiza tehnică a relevat faptul că în momentul impactului Mario Iorgulescu conducea cu o viteză aproximativă de 240 km/h.

A consumat cocaină în ziua accidentului

Mario Iorgulescu a consumat cocaină în ziua accidentului, conform expertizei medicale. În momentul impactului cu autoturismul marca Audi condus de decedat, Iorgulescu jr. avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.