Giulia Nahmany e în doliu. Tatăl său s-a stins

Prezentatoarea și cântăreața Giulia Nahmany e în doliu. În timp ce aceasta e concurentă la emisiunea Ferma, tatăl acesteia s-a stins.

Dr. Itshal Nahmany, tatăl cunoscutei prezentatoare Giulia Nahmanu s-a stins. Giulia Nahmany e în doliu.

Giulia Nahmany e în doliu. Tatăl său s-a stins 

Vestea cumplită că tatăl său s-a stins a prins-o pe Giulia Nahmany în timp ce filmează la emisiunea ”Ferma. Orășeni vs săteni”. Potrivit protv.ro, dr. Itshak Nahmany, în vârstă de 68 de ani, locuia în Israel, țara lui natală, dar avea mari probleme de sănătate. Din nefericire, ca urmare a situației din întreaga lume, aceasta nu poate ajunge ca să asiste la ceremonia de înmormântare.

”Toată echipa PRO TV și toți colegii implicați în proiectul Ferma. Orășeni vs Săteni sunt alături de Giulia și își exprimă regretul pentru momentele grele prin care concurenta trece în aceste zile”, a transmis protv.ro.

giulia nahmany

Cu șase ani în urmă, tot în septembrie, și-a pierdut și mama

În vârstă de 37 de ani, Giulia Nahmany este atât cântăreață cât și actriță și prezentatoare de televiziune. Giulia este căsătorită și are două fetițe. Vedeta se mândrește cu faptul că știe foarte bine patru limbi străine, respectiv ebraică, română, franceză și engleză. Tânăra a văzut lumina zilei în Israel, a locuit o perioadă în Belgia, apoi a venit în România, iar ambii părinți sunt medici.

Citește și  Simpaticul Liviu Vârciu și-a botezat băiatul

“Eu m-am născut în Israel. Părinții mei sunt de origine română, doctori de meserie și s-au întors înapoi în România pentru că România era în acel moment o țară plină de oportunități. Nu știu dacă vă aduceți aminte de perioada de Tropicana? Ei au făcut totul- și pliculețele în care puneai paiul și acel palmier a fost desenat de mama mea. Părinții mei au muncit foarte, foate mult și poate dacă aș fi putut da timpul înapoi, le-aș fi spus să stea mai mult cu noi, cu mine și cu fratele meu. Dar înțeleg că au muncit”, a declarat Giulia Nahmany. Cu șase ani în urmă, tot în septembrie, a plecat la cele veșnice și mama vedetei.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.