Greșelile pe care le face un bărbat în pat

Ceva nu e în regulă cu partenera ta de viață în ultima perioadă? E posibil ca totul să pornească de la faptul că nu e mulțumită de viața sexuală. Iată care sunt greșelile pe care le face un bărbat în pat.

Trăiești cu impresia că te înșeală pentru că nu mai e la fel de bucuroasă când faceți sex? Oare nu cumva problema e la tine? Iată greșelile pe care le face un bărbat în pat.

Greșelile pe care le face un bărbat în pat

Nu te mai plânge că ea e de vină. Gândește-te că poate faci greșeli în pat de care ea ți-a spus, ia tu nu ai vrut să ții cont. Lucrul de care totdeauna o femeie va ține cont este preludiul. Dacă acest lucru ți se pare mult prea greu sau pur și simplu consideri că e inutil, atunci nu te mira dacă evită să facă sex cu tine. O femeie nu e un obiect, ea are nevoie să știe întâi de toate că e dorită și iubită.

Citește și  Ce vor bărbații să le faci în pat. Ai toate șansele să te dorească și mai mult

greseli sex

Termină cu partidele fulger

Nimic o enervează mai mult pe o femeie ca partidele fulger. Nu mai promite lucruri dacă nu te poți ține de cuvânt. Poți dormi și după ce partenera ta e mulțumită și fericită. În plus, când faceți sex uită de problemele de la serviciu sau de orice altceva.

Acum sunteți doar voi doi. O altă problemă cu care se confruntă cuplurile este schimbatul pozițiilor în timpul actului sexual. Sigur că trebuie alungată monotonia, dar nu trebuie să schimbi brusc poziția. În plus, e indicat să le alegi pe cele care îi fac plăcere partenerei.

Poartă prezervativul

Te-ai uitat la prea multe filme porno și acum vrei să faci și tu la fel ca actorii? Cu sexul nu bravezi, ține minte asta. Ar fi bine să reproduce ceea ce se poate, nu tot ce îți vine ție în minte. În caz contrar, vei strica totul. Potrivit zerex.ro, nu refuza să porți prezervativul chiar dacă amândoi sunteți sănătoși. Vei fi ferit de o boală cu transmitere sexuală și riscul de sarcină este minim.

Citește și  De ce fug bărbații de Raluca de la Bambi. Artista e din nou singură

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.