Horia Moculescu este grav bolnav

Unul dintre cei mai îndrăgiți compozitori ai României, Horia Moculescu este grav bolnav. Totul a început în urmă cu câțiva ani.

Și-a descoperit o afecțiune acum câțiva ani și acum Horia Moculescu este grav bolnav.

Horia Moculescu este grav bolnav

Nu s-a așteptat niciodată la așa ceva, dar din păcate boala nu ocolește pe nimeni. Potrivit rtv.ro, cu câțiva ani în urmă, compozitorul Horia Moculescu a descoperit că suferă de o maladie mai puțin cunoscută. E vorba de sindromul Morton, din cauza căreia are dureri puternice la nivelul tălpii și îi amorțesc degetele de la picioare. Indiferent ce tratamente a încercat, singura soluție a fost operația. Din nefericire, de atunci, compozitorul are și mai mare probleme, pentru că aceasta nu se închide.

Nu mi se închide operația de două luni și jumătate

„De vreo 9-10 ani, am o problemă la laba piciorului stâng. Am fost operat, dar nu s-a rezolvat nimic. Din pricina disconfortului, nu pot să mai dorm bine, iar asta îmi seacă toată energia. Mă descopăr, în multe zile, lâncezind aşa, pe o bergeră, cu piciorul întins, conform recomandării medicilor. Da atât stau cu el întins, de-o să-mi rămână definitiv drept!, a povestit acesta. Pus în această situație, Horia Moculescu s-a operat din nou la picior, însă rezultatul nu a fost deloc pe măsura așteptărilor.  ”M-am operat și nu mi se închide operatia de două luni și jumătate. În 3 ani de zile de când sufăr cu piciorul am cheltuit peste un miliard de lei. Numai niște pansamente costă 120 de lei”, a povestit Horia Moculescu.

Statul roman i-a tăiat din pensie

Chiar dacă este unul dintre marii compozitori ai României, acesta are o pensie de toată rușinea și statul român i-a mai tăiat și 300 de lei. „Poştaşul meu mi-a adus astăzi pensia şi mi-a spus că se jenează să mi-o dea. În jurul meu, pe acolo unde stau eu, nu sunt decât pensii de 7, 8, 10.000, 15.000, 20, 30, 35.000. Şi ăla cu 35.000 de mii spunea că vrea să facă o plângere să i se recalculeze pensia. Eu, care am o pensie nesimţită, sunt bucuros că Statul s-a îndreptat asupra mea şi mi-a luat 300 de lei din pensie’, a mărturisit  Horia Moculescu.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.