26 27

Horoscop 11 noiembrie 2020. Peștii au secrete care nu vor fi descoperite

Horoscop 11 noiembrie 2020. Sunt una dintre cele mai greu de suportat zodii și au secrete care cu greu pot fi descoperite.

Horoscop 11 noiembrie 2020. Sufletiști și familiști, Peștii au o latură ascunsă, unde nu se poate pătrunde.

Horoscop 11 noiembrie 2020. Peștii au secrete care nu vor fi descoperite

Horoscop 11 noiembrie 2020. Confuzii și multe întrebări la care nu se găsește răspuns. Acestea sunt câteva dintre lucrurile care îi macină pe nativii din Pești. Aceștia își vor plănui totdeauna cât mai în detaliu fiecare pas, însă au obiceiul să se piardă în mult prea multe detalii. În plus, rar se va găsi cineva din Pești care să recunoască că a greșit. Iar dacă încercați să le arătați adevărul, se vor supăra foarte tare și pot chiar să devină răzbunători.

Își vor face ușor dușmani

Peștii nu suportă ca cineva să nu joace după cum cântă ei. În condițiile în care uneori habar nu au ce vorbesc. Dar important este să nu fie contraziși, pentru că altfel se enervează, motiv pentru care își vor atrage dușmani. Pe de altă parte, Peștii empatizează cu greu, însă își iubesc din tot sufletul familia și copiii. Iar pentru aceste persoane chiar vor face sacrificii.

Citește și  Șoc la Puterea dragostei. Mona ar fi fost dansatoare la bară și damă de consumație

Sunt geloși și posesivi

Pentru că nu au încredere în propria persoană, Peștii devin mereu geloși și posesivi. Se cred uneori buricul pământului și nu acceptă sub nici o formă o parere a altora. Chiar dacă sunt foarte romantici, pot pica cu ușurință în plasa altora și atunci vor suferi enorm. Potrivit eva.ro, tot Peștii sunt cei care pot simți dacă o persoană le vrea binele sau nu și sunt foarte apropiați de Divinitate. Persoane indecise, Peștii nu suportă singurătatea și caută mereu o relație puternică, pe care să se bazeze. Doar că foarte greu vor găsi dragostea cea adevărată. Acțiunile lor sunt îngreunate și de faptul că mereu trăiesc cu frica că vor fi respinși.