Horoscop 12 noiembrie 2020. De ce este Vărsătorul zodia care cu greu poate fi înțeleasă

Horoscop 12 noiembrie 2020. Este de cele mai multe ori comentat și chiar judecat pentru deciziile pe care le ia. Dar Vărsătorul rămâne plin de viață.

Horoscop 12 noiembrie 2020. Este un visător și îi plac asta mai mult ca orice. Acesta să fie motivul pentru care nu sunt înțeleși?

Horoscop 12 noiembrie 2020. De ce este Vărsătorul zodia care cu greu poate fi înțeleasă

Horoscop 12 noiembrie 2020.  V-ați îndrăgostit de un Vărsător? Trebuie să știți câteva dintre micile sale defecte. Potrivit eva.ro, unul dintre lucrurile care deranjează cel mai mult la un Vărsător este faptul că nu empatizează emoțional. Se deschide însă doar în fața persoanei iubite și doar când va prinde deplină încredere în aceasta.

Dar când un Vărsător se va îndrăgosti, atunci o face pentru totdeauna. În cazul în care are ghinionul să fie rănit în dragoste, va fi foarte greu să se apropie cineva de acest nativ. Pentru că va pune un zid extrem de gros. Și e normal, într-un fel pentru că e instincul său de autoapărare.

Îi plac aventurile

Vărsătorului îi place mult să viseze și nu va înțelege de ce nu e înțeles din acest punct de vedere. Îi place mult aventura acestui nativ, motiv pentru care va fi într-o continuă alergare. Iubește foarte mult natura și va face orice ca să trăiască cât mai liber cu putință. Rar veți vedea un nativ Vărsător care să nu iubească pozitivitatea și să nu vadă orice rău că se transformă în bine.

În plus, Vărsătorul nu se dă în lături să-și arate sentimentele. Greșeala pe care o face este însă să-și pună sufletul pe tavă. Iar dacă cineva îl face să sufere, poate zâmbi, fără ca cineva să realizeze că acesta a fost rănit. Niciodată să nu-i arătați Vărsătorului mila pentru că îl veți pierde. Urăște acest lucru, pentru că știe că el poate trece peste orice obstacol. Fiți însă atenți când stați lângă un astfel de nativ, pentru că nu suportă să fie controlat.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.