Horoscop 17 noiembrie 2020. Îți vei da seama dacă e îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui

Horoscop 17 noiembrie 2020. Ți-a căzut cu tronc și nu ești sigură dacă are aceleași sentimente? Zodia lui îți va arăta totul.

Horoscop 17 noiembrie 2020. Crezi că îți pierzi timpul cu el? Nu lua o hotărâre drastică. Fii atentă la anumite semne.

Horoscop 17 noiembrie 2020. Îți vei da seama dacă e îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui

Horoscop 17 noiembrie 2020. Potrivit elle.ro, atunci când un nativ Berbec iubește, se vede imediat, pentru că face gesturi care îl trădează. Un Taur nu e deloc ușor de prins, pentru că se durează mult până ce se implică într-o relație. Dar când o face, vă va iubi din toată inima, cu toată sinceritatea. Și veți simți acest lucru. Mai mult, Taurul face compromisuri pentru a-și păstra iubirea. Când un nativ din Gemeni e îndrăgostit, vă va spune direct, fără să se ascundă și vă va arăta. Trebuie să fiți însă atente cum gestionați relația, pentru că uneori se plictisește și se reorientează.

Citește și  Scandal în showbizz. Liviu Guță spune că Axinte l-a tras în piept cu 14.000 de euro

Leii simt nevoia să primească complimente

Racii sunt extrem de sensibili, dar va aștepta ceva până să spună ce sinte pentru că îi este frică să fie rănit. Leii au nevoie mereu să primească complimente și la rândul lor le vor da, atunci când sunt îndrăgostiți. De asemenea, când un Leu iubește, va ști toată lumea din jur. Un bărbat Fecioară va fi atent la orice mișcare atunci când e îndrăgostit, pentru a nu-și deranja jumătatea. Cel mai ușor dintre toate zodiile pare să se îndrăgostească nativul Balanță. Doamnele ar trebui să fie însă puțin atente, pentru că acestuia îi și place să se joace. La o parteneră apreciază mult sinceritatea.

Experiențe de neuitat cu un Săgetător

Discret în sentimente este Scorpionul care nu va vorbi despre iubirea lui decât atunci când e foarte sigur de ea. În cazul în care veți avea ca iubit un Săgetător, veți fi cu adevărat fericite, pentru că acesta se implică în relație și își asumă orice responsabilitate. Foarte mult timp va trece până ce un Capricorn va spune te iubesc. Dar veți înțelege acest lucru din comportamentul său. În plus, cu greu veți fi trădate de un asemenea nativ. Precaut, bărbatul din Pești are mare grijă să nu fie dezamăgit și de la bun început va spune ce gânduri are cu o femeie.

Citește și  Smiley: Nu ne vom crește copiii după stereotipuri

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.