Horoscop 19-25 septembrie 2020. Ce zodie se va îmbogăți săptămâna viitoare

Horoscop 19-25 septembrie 2020. Întâmplări neașteptate, vise împlinite și spor la bani. Ce vă așteaptă săptămâna viitoare.

Horoscop 19-25 septembrie 2020. Săptămâna viitoare ne așteaptă o perioadă cu împliniri pentru unele zodii și cu ceva probleme pe diverse planuri pentru altele.

Horoscop 19-25 septembrie 2020. Ce zodie se va îmbogăți săptămâna viitoare

Horoscop 19-25 septembrie 2020. De ce trebuie să vă feriți săptămâna viitoare, cu ce probleme vă veți confrunta și cât de fericiți veți fi. Ce spun astrele. Săptămâna care vine este pentru Berbeci una contradictorie, iar acest lucru îi va deranja pe acești nativi la culme. Atenție la parteneriate și limitări. Taurii vor dori să dialogheze mai mult și mai bine, dar e indicat să asculte și ce spun alții. E posibil să pierdeți ceva bani, dar să aveți și ceva probleme de sănătate. Vă vă răscoli câteva amintiri.

Gemenii vor comunica sincer

Nativii din Gemeni vor avea liniște și bucurii la locul de muncă și vor comunica sincer cu prietenii și colegii. Atenție însă să nu fiți păcăliți de ceilalți. Racii vor fi nervoși și vor avea dificultăți acasă. Sunt prea sensibili și nu trebuie să ia în serios ce spun alții. Leii învață să fie diplomați și acest lucru le va aduce satisfacții pe toate planurile. E posibil să aibă parte de drumuri scurte. Fecioarele vor fi cele mai avantajele din punct de vedere financiar în această săptămână și vor reuși să-și achiziționeze un lucru mult dorit.

Nervi și stres pentru Scorpion

Balanțele vor fi mai calme ca niciodată, dar simt nevoia să se întâlnească tot mai mult cu prietenii. La rândul lor, Scorpionii vor fi nervoși și se vor enerva din orice motiv, mai ales dacă vine vorba de acte sau documente. Săgetătorii vor fi foarte radicali săptămâna viitoare și nu ar trebui să-și asculte decât propria intuiție. Capricornii vor face orice le stă în putință ca să le facă altora pe plac. S-ar putea chiar să avanseze în carieră. Vărsătorii sunt interesați să facă noi cursuri, dar atenție să nu fie săpați de colegii de serviciu. Peștii trebuie să evite certurile și să încerce să fie cât mai liniștiți cu putință.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.