Horoscop 19 decembrie 2020. Ce vă rezervă astrele în ultima săptămână din decembrie

Horoscop 19 decembrie 2020. Surprize, evenimente, lucruri neprevăzute. Sunt doar câteva din lucrurile cu care vă veți confrunta în ultima săptămână a lui decembrie.

Horoscop 19 decembrie 2020. Bucurii pentru unii, zile mai proaste pentru alții. Ce vă așteaptă în ultima săptămână din decembrie. Ce vă rezervă astrele în ultima săptămână din decembrie .

Horoscop 19 decembrie 2020. Ce vă rezervă astrele în ultima săptămână din decembrie 

Horoscop 19 decembrie 2020. Pentru cei care s-au născut în zodia Berbecului ultima săptămână din decembrie rămâne importantă în plan personal, cu multe surprize, evenimente. Fie ei înşişi sunt eroii unor întâmplări ieşite din comun, fie asistă ori aud de lucruri care îi şochează. La fel de importantă va fi însă relaţia cu partenerii. Ultima săptămână din decembrie nu este deloc rea pentru cei care s-au născut în zodia Taurului. Vor avea parte de progres sau de protecţie a astrelor.

Citește și  Horoscop 9 noiembrie 2020. Unde trebuie să călătoriți în funcție de zodia în care v-ați născut

Gemenii pot avea parte de accidente

Pentru cei care s-au născut în semnul Gemenilor finalul lui 2020 începe, din păcate, cu posibilitatea unor accidente, boli sau agresiuni. Nativii acestei zodii nu trebuie să se bazeze pe prieteni cu care brusc din această lună se pot certa sau care le pot întoarce spatele. Toţi cei născuţi în semnul Gemenilor au nevoie de tratament. Pentru cei care s-au născut în zodia Racului, sfârșitul anului este spectaculos. Le aduce o încărcătură uriaşă la capitolul idei, motivaţie, conştiinţă. Atenţie, ceea ce se creează acum ca premisă poate să dureze nu o săptămână-două, ci un an. Aşadar, s-ar putea ca unele complicaţii să creeze premisele unor nemulţumiri, unor pagube şi unor încercări pe termen lung.

Fecioarele vor avea de trecut un prag

Pentru cei care s-au născut în semnul Leului luna decembrie final ar putea să fie foarte interesantă, poate chiar benefică. Unii ar putea primi oferte, alţii ar putea să primească o treaptă în plus, să acceadă la o funcţie, să primească o răspundere. Toate acestea nu sunt nişte lucruri gratuite. Fecioarele vor trece peste un prag care s-a deschis anul trecut. Noroc au ce-i care îşi doresc să plece din ţară. Mulţi dintre Balanțe se pot căptuşi cu duşmănii sau antipatii care vor conta de-a lungul timpului. Mai există şi riscul ca unele câştiguri să se asocieze cu viciu în acte.

Citește și  Previziunile unui renumit astrolog pentru Vladimir Putin. Zilele îi sunt numărate

Vărsătorii sunt puși pe scandal

Cei născuţi în Scorpion traversează o perioadă bună ceea ce le dă sensibilitate artistică, dorinţă de îmbogăţire, de cunoaştere şi de trăire prin toate formele de artă. Se pot crea însă premisele unor conflicte, unor încleştări. Finalul lunii decembrie ar putea fi destul de tensionată pentru cei care s-au născut în Săgetător. Pentru cei care s-au născut în Semnul Capricornului, este de reţinut că întreaga lună lucrează pentru ei pe imagine social, pe imagine publică, pe stabilitate. Vărsătorii sunt puși pe scandal, iar Peștii  sunt activi si neliniştiţi de proiecte Vlad Ţepeş.