Horoscop 2 decembrie 2020. Niciodată Leii nu au fost atât de orgolioși

Horoscop 2 decembrie 2020. La începutul lui decembrie, Fecioarele se vor chinui să achite niște datorii.

Horoscop 2 decembrie 2020. Început bun pentru Săgetori, care vor primi tot sprijinul de care au atâta nevoie.

Horoscop 2 decembrie 2020. Niciodată Leii nu au fost atât de orgolioși

Horoscop 2 decembrie 2020. Berbecii vor fi din ce în ce mai vulnerabili și vor avea mult mai multă grijă de familie. Ceea ce nu le prea stă în cale… Nu le faceți încă Berbecilor tot ce vor, pentru că s-ar putea să își dorească din ce în ce mai multe lucruri. Pe de altă parte, Berbecii au nevoie să-și ia o pauză, pentru că sunt din ce în ce mai stresați.

Taurii vor trebui să-și facă ordine în gânduri

Nativii din Taur au parte de mai mult de lucru la servici, iar asta îi suprasolicită. Astrologii îi sfătuiesc să refuză totul cu diplomație și atunci nu vor avea de suferit. Dacă vor face totul cu tact, atunci vor avea doar lucruri bune în viață. Atenție mare și cum vă gestionați relația, pentru că partenerul nu e deloc mulțumit de voi în ultima perioadă.

Gemenii devin din ce în ce mai dificili

Potrivit yve.ro, nativii din Gemeni vor fi din ce în ce mai irascibili și mai greu de suportat. Astrele spun că sunt dese momentele în care aceștia exagerează și ar fi bine să se calmeze cât mai repede posibil. Le prinde bine să se bucure de familie și de sărbătorile ce vor veni și să uite de lucrurile rele. E posibil să plecați și într-o mică plimbare în alt oraș sau în altă țară.

Racii se vor bucura de o nouă funcție

Chiar dacă nu și-au dorit asta acum sau nu au fost pregătiți, Racii vor avea o funcție nouă. Care le va duce și mai mulți bani, dar și multă muncă. Mai ales că vor fi puși în câteva situații în care nu au mai fost încă. Cu toate acestea, Racii se vor descurca în orice situație, pentru că sunt niște învingători, conform voice over Romania.

Leii vor avea dispute cu partenerul de viață

Leii vor fi plini de orgolii și cu greu vor reuși să treacă peste ele. Tot încearcă să își găsească echilibrul emoțional și psihic, dar nu fac ceea ce trebuie. Mai mult, aceștia vor refuza și ajutorul celorlalți, ceea ce va fi în detrimentul lor. Lăsați frustrările la o parte, altfel partenerul de viață se va sătura și poate pleca.

Fecioarele trebuie să se bucure mai mult de prezent

O perioadă extrem de încărcată emotional se anunță luna decembrie pentru cei din zodia Fecioarei. Au multe datorii și nu știu ce să facă pentru a le plăti cât mai repede. Dar trebuie să știe că nerăbdarea nu face casă bună cu ei. E posibil să se împrumute din nou și să intre într-un cerc vicios de unde cu greu vor ieși de data asta. Ar fi bine să găsească o altă soluție, care poate fi foarte aproape de ei.

Balanțele îi vor critica pe cei din jur

În luna decemnrie, Balanțele vor deveni din ce în ce mai critice cu cei din jur. Chiar dacă au motiv, chiar dacă nu au. Zilele vor fi din ce în ce mai complicate, însă vor scăpa de toate problemele. În plus, cei de la voice over Romania spun că Balanțele e posibil să întâlnească și marea iubire cât de curând. Și ar fi bine ca ei să fie cei care fac primul pas.

Scorpionii vor fi dezamăgiți

Nativilor din Scorpion luna decembrie nu le va aduce lucruri prea bune. Și își vor da seama că și cel mai bun prieten nu e cee ace au crezut. Vor fi astfel dezamăgiți dar și furioși. E posibil să facă schimbări drastice în viața lor și ar fi bine să se întâmple acest lucru cât mai repede cu putință.

Săgetătorii trebuie să-și găsească echilibrul

O perioadă agitate va fi și pentru Săgetători, care au mare nevoie de echilibrul interior. În plus, trebuie să stea mai mult cu persoana iubită, întrucât aceasta consideră că nu I se dă atenția cuvenită. Nu trebuie să se îngrijoreze din orice. Uneori își fac probleme și dacă acestea nu există.

Capricornii ar trebui să fie atenți la capitolul finanțe

Nu au chef deloc să comunice cu cei din jur și sunt mai ursuzi ca niciodată. Pe de altă parte, Capricornii trebuie să aibă grijă la bani, pentru că vor putea ajunte la fundul sacului. Prea multe cheltuieli în decembrie vor duce la mari probleme, susțin cei de la voice over Romania.

Surprize plăcute pentru Vărsători

Sunt parcă mai vulnerabili ca de obicei, dar Vărsătorii nu vor înțelege nimic din asta. Vor putea avea probleme și la servici dacă nu vor pune osul la treabă. Nu începeți cu bârfa pentru că s-ar putea să ajungă la urechile șefilor și nu va  fi bine deloc atunci pentru ei.

Peștii sunt plini de romantism

Nativii din Pești le vor face o surpriză nesperată partenerului de viață. Este vorba de o cină romantică sau o escapadă, iar aceștia vor fi extrem de fericiți. Sfatul astrologului este să gândească de două ori înainte să spună ceva ce ar putea fi în defavoarea lor.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.