Horoscop 20 noiembrie 2020. Ce sfânt te protejează în funcție de zodia în care te-ai născut

Horoscop 20 noiembrie 2020. Știai că fiecare nativ în parte este protejat de un anume sfânt?

Horoscop 20 noiembrie 2020. Iată cui trebuie să te rogi, ca să ai parte de o viață așa cum ți-o dorești.

Ce sfânt te protejează în funcție de zodia în care te-ai născut

Horoscop 20 noiembrie 2020. Asemenea unui Berbec cu adevărat veritabil adică o fire impulsivă, sfântul Petru este protectorul celor născuți în zodia Berbecului. La rândul lor, nativii din zodia Taur sunt protejați mereu de Sfântul Apostol Simon Zilotul. Sfântul Apostol Iacob este cel care are mare grijă de Gemeni. De altfel, stântul Iacob este cel care  îi reprezintă, plini de energie.

Racii sunt sub mâna protectoare a sfântului Apostol Andrei

Familist convins și pacifist înnăscut, sfântul Apostol Andrei îi protejează pe Raci, care sunt în stare de orice pentru omul drag, iar sfântul apostol Ioan este mereu lângă Lei, ființe remarcabile, ca și acesta, dar și buni oratori. Atente la detalii sunt Fecioarele, întocmai ca sfântul apostol Filip, de la care primesc mereu protecție. Balanțele sunt la fel de diplomate ca sfântul apostol Bartolomeu. Asemenea sfântului, Balanțele au o personalitate echilibrată și niciodată nu vor accepta să fie înșelați sau să fie mințiți.

Scorpionii sunt la fel ca sfântul apostol Toma

Potrivit kudika.ro, puțin necredincioși până nu văd cu ochii lor, Scorpionii sunt la fel ca și sfântul care are grijă de ei. Este vorba de apostolul Toma. Persoane oneste și consecvente, nativii din Săgetător sunt protejați de un sfânt la fel ca ei: Sfântul Apostol Iacob cel Bătrân. Capricornii sunt tot atât de corecți ca și sfântul care îi apără, apostolul Matei. Cei din zodia Vărsător sunt dispuși mereu să îi ajute pe cei necăjiți și să facă orice le stă în putință ca acestora să le fie bine. Exact ca și sfântul apostol Iuda, cel care are grijă de acești nativi. Nu în ultimul rând, Peștii vor rămâne mereu sensibili și retrași ca și apostolul Iuda Iscarioteanul.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.