Horoscop 20 noiembrie 2020. Ce trebuie să ști dacă iubești o Săgetătoare

Horoscop 20 noiembrie 2020. Este plină de surprize plăcute și una dintre femeile cu care poți face casă.

Horoscop 20 noiembrie 2020. I se spune Învățătoarea sau Călătoarea. Ce calități are fermecătoarea nativă din Săgetător.

Horoscop 20 noiembrie 2020. Ce trebuie să ști dacă iubești o Săgetătoare

Horoscop 20 noiembrie 2020. Este extrem de însetată de cunoaștere spirituală, motiv pentru care vrea să studieze tot ce poate pentru a fi cât mai aproape de Dumnezeu. Și pentru că îi place atât de mult să învețe, această femeie va ajunge profesor sau jurnalist sau consilier. O săgetătoare are un adevărat magnet prin care își atrage persoanele lângă ea. Și pare că le deschide acestora calea spre locuri necunoscute dar pline de mister. Potrivit astrologie-zodii.ro, această femeie este născută sub o stea norocoasă și cel mai mult îi place să călătorească. Se poate adapta oricărei situații și va reuși totdeauna să facă în așa fel încât să scape de rutină.

Nu va da niciodată curs primelor impulsuri

Chiar dacă se aprinde foarte repede, cu greu veți vedea o Săgetătoare că va da curs primelor impulsuri. Ea este mereu în centrul atenției și sufletul petrecerii și mereu sociabilă și prietenoasă. Își atrage mereu simpatizanți și chiar mulți admiratori. Plină de energie, îi place să se joace și niciodată nu veți vedea o astfel de femeie că minte sau că va recurge la manipulare. Ea preferă să spună mereu ce gândește, chiar dacă acest lucru nu e plăcut pentru alții. Săgetătoarea este extrem de prietenoasă și are o veșnică sete de aventură, căutând noi experiențe. Pentru că îi place să experimenteze tot ce îi iese în cale.

Nu încercați să-i îngrădiți libertatea, pentru că o veți pierde. Ea reușește să se descurce mereu singură și nu suportă să ceară ajutorul cuiva. Iubește adevărul și totdeauna le va lua apărarea celor asupriți și este extrem de empatică. Chiar și așa, acest nativ are și ceva defecte. Uneori e extrem de îngâmfată și dă dovadă de atitudine de superioritate. Mai ales atunci când nu e apreciată la adevărata sa valoare.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.