Horoscop 21 noiembrie 2020. Cum stau nativii cu emoțiile

Horoscop 21 noiembrie 2020. Cu gestionarea emoțiilor, nu e de glumit, pentru că, necontrolate așa cum trebuie, pot duce la ieșiri necontrolate.

Horoscop 21 noiembrie 2020. Iată care sunt nativii cei mai explozivi al zodiacului dar și cei al căror calm te lasă fără cuvinte.

Horoscop 21 noiembrie 2020. Horoscop 21 noiembrie 2020. Cum stau nativii cu emoțiile

Horoscop 21 noiembrie 2020. Gelozia, bucuria, curiozitatea, reacțiile explozive sunt doar câteva dintre emoțiile pe care le trăiește Berbecul. Și, ferească Dumnezeu să-l prinzi atunci când e furios, pentru că pare că aruncă cu foc. Cel mai bine ar fi ca în acele momente să pleci cât mai departe până se calmează și să nu intri în dispute. În ceea ce îl privește pe Taur, e bine să fii atent când îl prinzi în stările sale de agitație.

Pentru că atunci ar fi indicat să nu îi stai în cale. Cel mai mult, spun specialiștii, un Taur se înfurie și poate arăta cine este cu adevărat dacă este înșelat sau mințit. La polul opus, Taurul poate fi extrem de tandru. Rațional, nativul Geamăn, uimește cu o logică incredibilă și se supără foarte rău dacă nu e lăsat să spună tot ce gândește. Dar atenție, pentru că și Geamănul poate avea uneori reacții la care nu te aștepți.

Înțelegătorul Rac

Racul poate să gestioneze și cele mai complicate lucruri, emoțiile sale fiind la capacitate maximă. Chiar dacă îi poți spune toate secretele, nu te aștepta ca acesta să se destăinuie prea mult în fața ta. Coleric asemenea Berbecului este și Leul, care, deși are trăiri intense, și le exprimă cu mare greutate. Așa că să nu te miri dacă una spune și alta face

Potrivit clickpentrufemei.ro, când nervii pun stăpânire pe un Leu, e bine să-l lași să-și spună părerea, încercând să nu comentezi prea mult. Calmă și deopotrivă cu ieșiri violente din punct de vedere verbal este Fecioara. Aceasta știe să critice mai bine ca oricine, uneori chiar și fără un motiv bine întemeiat. Emoțiile Balanței sunt greu de priceput, așa că va trebui să ai extrem de multă răbdare cu o astfel de persoană. un Scorpion supărat vei vedea cum aruncă cu tot ce îi iese în cale. Pentru binele partenerului, ar trebui să-I fie loial unui astfel de nativ.

Nu nedreptăți un Săgetător

Nimic nu-l face pe un Săgetător să se transforme decât momentul în care este învinuit pe nedrept. De asemenea, acesta nu va suporta niciodată o persoană mincinoasă sau plină de falsitate. Pentru Capricorn contează enorm imaginea pe care o are în societate. Te poți trezi că acest nativ se supără din orice, dar acest lucru îl arată extrem de greu. Vărsătorul reușește să-și exprime emoțiile cu delicatețe, iar Peștii simt bucuria și durerea odată cu persoana dragă.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.