Horoscop 22 octombrie 2020. Care sunt zodiile înzestrate cu puteri speciale

Horoscop 22 octombrie 2020. V-ați gândit că puteți avea ceva mai mult decât au ceilalți? Iată ce puteri cu totul ieșite din comun v-a dat Divinitatea.

Horoscop 22 octombrie 2020.  Să fie oare femeile mai slabe decât bărbații? Mitul acesta a fost demontat. Iată care sunt femeile cele mai puternice.

Horoscop 22 octombrie 2020. Care sunt zodiile înzestrate cu puteri speciale

Horoscop 22 octombrie 2020. Potrivit RomaniaTV, sunt zodii cărora Dumnezeu le-a dat puteri cu totul și cu totul speciale. Dacă faceți parte din zodia Vărsătorului, cu siguranță v-ați dat seama că sunteți altfel decât ceilalți din jur. Motivul? Reușiți totdeauna să știți ce se va întâmpla înainte ca un lucru să aibă loc. Acesta este motivul pentru care mereu sunteți cu un pas înaintea tuturor. Nativii din Vărsător vor reuși mereu să gândească și chiar să creeze ceva bun, dar și să citească gândurile altora. Cu alte cuvinte, aveți grijă ce vreți să spuneți și mai ales ce gândiți, dar și cum vă comportați.

O Fecioară va fi mereu ascultată de toată lumea

Astrologii spun că Fecioara este atât de iubită de Dumnezeu, încât atunci când spune ceva, nimeni nu iese din cuvântul său. Mai mult, Fecioara are și capacități extrasenzoriale pe care nu le arată aproape nimănui. Pe de altă parte, dacă aveți probleme, puteți fi siguri că o Fecioară va fi empatică și va înțelege exact despre ce este vorba. Și dacă aveți nevoie de un cuvânt bun și de o mângâiere, cu siguranță o veți primi de la o Fecioară.

Nativii Pești s-au născut să îi ajute pe ceilalți, dar și să se sacrifice pentru ei. Sunt extrem de sensibili și emotivi și mereu vor ști ce probleme aveți, chiar și dacă nu le veți spune. Iar asta se întâmplă pentru că Peștii au o incredibilă protecție divină. Pe de altă parte, nativii Pești sunt capabili să creeze lucruri frumoase și să vadă tot ce e frumos pe acest pământ. Peștii sunt foarte credincioși și acest lucru îi va ajuta mult.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.