Horoscop 23 octombrie 2020. Aceste zodii nu vă vor ierta dacă le-ați făcut rău

Horoscop 23 octombrie 2020. Care sunt zodiile care se vor supăra foarte rău și nu vă vor ierta? Aflați în rândurile de mai jos.

Horoscop 23 octombrie 2020. Astrologii vă recomandă să fiți cât mai precauți la câteva zodii și să nu le greșiți. Cu greu vă vor ierta.

Horoscop 23 octombrie 2020. Aceste zodii nu vă vor ierta dacă le-ați făcut rău

Horoscop 23 octombrie 2020. Dintre toate zodiile, dacă îi veți deranja pe nativii din Taur, cu greu vă vor ierta greșelile. Mai mult, astrologii spun că aceștia stau să vă aștepte la cotitură și până nu se răzbună, nu se potolesc. Nici cu Berbecii nu e de glumit. Potrivit societatea.ro, aceștia sunt deranjați de orice fel de cuvânt, așa că ar fi bine să îi evitați cât puteți de mult. Țineți minte că dacă îi veți prinde pe picior greșit, aceștia vă pot face viața un calvar. Răzbunători sunt și Scorpionii, care nu îi vor uita niciodată pe cei care le-au greșit. Aveți mare grijă pentru că un Scorpion vă poate fi câteodată cel mai mare inamic. Asta pentru că e îngrozitor de încăpățânat și de cele mai multe ori face doar ce vrea el.

Citește și  Când este Lăsata Secului pentru Postul Crăciunului 2020. Ce trebuie să faceți în această zi

Nimeni nu le scoate din cap Capricornilor o idee

Când Capricornii se supără pe cineva, atunci vor acționa în consecință. Și când lor le intră ceva în cap, nimeni nu le va mai scoate acea idee. Și Leii se aseamănă cu Capricornii și nu vor uita toată viața dacă cineva le-a greșit. Și asta chiar dacă greșeala poate fi minoră. E foarte adevărat că sufletul Racilor este plin de iubire, dar ferească Dumnezeu să le intre în vizor cineva care le-a greșit. Mai mult decât atât, atenție cum discutați și mai ales cum vă comportați cu Racii pentru că sunt incredibil de suspicioși. Dacă un Rac s-a supărat, cu greu va uita și va ierta ce i-ați făcut. E drept, ați putea avea puțin noroc, doar dacă are sentimente mult prea puternice pentru voi. Dar asta nu vă va scăpa de nenumăratele reproșuri.

Citește și  Horoscop 30 octombrie 2020. Ce flori vi se potrivesc în funcție de zodie

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.