Horoscop 23 octombrie 2020. Ce lucruri vor avea de învățat Racii de-a lungul vieții

Horoscop 23 octombrie 2020. Extrem de sensibili, Racii nu acceptă niciodată criticile. Ce vor avea de învățat de-a lungul vieții.

Horoscop 23 octombrie 2020. Iată câteva adevăruri despre zodiac Racului pe care nu le știați.

Horoscop 23 octombrie 2020. Ce lucruri vor avea de învățat Racii de-a lungul vieții

Horoscop 23 octombrie 2020. Potrivit femeia25plus.com, Racul este considerat  unul dintre cei mai buni iubiți. În tinerețe, acești nativi sunt rebeli și au impresia că sunt buricul pământului. Mai târziu însă, vor realiza că viața e mult mai complicată decât au crezut ei. Racii sunt foarte sensibili și nu acceptă criticile. Dacă sunt stresați sau puși la zid, aceștia pot deveni violenți și uneori se refugiază. Chiar dacă au parte de multe dezamăgiri în viață, aceștia sunt dedicați la locul de muncă. Astrologii spun că aceștia își vor schimba viața mai ales după ce vor trece de 35 de ani.

Femeile sunt mult mai puțin sensibile decât bărbații

Dacă bărbații suferă mult și sunt predispuși la tristețe și debusolare, femeile sunt mult mai rezistente din punct de vedere emoțional. Mai mult decât atât, femeile din Rac reușesc să treacă ca nimeni altele peste multe probleme fără să arate celorlalți cât au îndurat.

Nu le vorbiți familia de rău

Specialiștii spun că e foarte important pentru cei care au o relație cu un Leu să nu îi vorbească de rău familia. În acel moment se vor supăra atât de rău, că nu îi va mai calma nimeni. Totodată Racii sunt extrem de stresați, dar dacă aveți necazuri, nu vor mai pleca de lângă voi.  De cele mai multe ori, Racii se simt subestimați și reușesc să comunice mult cu ceilalți prin muzică.  Unul dintre marile lor defecte este că sunt prea sensibili, dar vor ierta pe cineva doar atunci când vor considera ei că e necesar. Să fie prima opțiune a cuiva este marea doriță a Leilor. Aceștia se entuziasmează de la orice și au suflet de copil.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.