Horoscop 24-30 octombrie 2020. Ce vă rezervă astrele pentru săptămâna viitoare. Veți rămâne surprinși.

Horoscop 24-30 octombrie 2020. Ultima săptămână a lunii octombrie va aduce cu sine schimbări la care nu v-ați fi așteptat niciodată.

Horoscop 24-30 octombrie 2020. În ultima săptămână a lunii octombrie, cei care vor avea câștig de cauză vor fi zodiile de apă.

Horoscop 24-30 octombrie 2020. Ce vă rezervă astrele pentru săptămâna viitoare. Veți rămâne surprinși.

Horoscop 24-30 octombrie 2020. Berbecii au avut ceva probleme în ultima perioadă și e posibil acum să aibă loc o discuție pe care au tot așteptat-o. Tensiuni vor fi în această perioadă și pentru nativii din Taur. Chiar dacă va exploda ceva la locul de muncă, nu trebuie să se sperie. Toate lucrurile vor reveni la normal.

Gemenii trebuie să vadă în cine pot avea încredere și de cine să se ferească

Potrivit fanatik.ro, viața Gemenilor va fi puțin dată peste cap, astfel încât vor trebui să fie mai atenți. A venit momentul să știe cine sunt cei în care să aibă încredere și cine nu. În plus, nu trebuie să se încreadă în zvonuri. Racilor le este recomandat să ajute pe oricine au nevoie, pentru că nu se știe când se va întoarce roata. Avantaje pe toate planurile pentru Lei. N-ar fi rău să mai lase aventurile și să își vadă de viața de familie.

Dezamăgiri pentru Balanțe

Fecioarele vor înțelege că fără comunicare nu se poate nimic în viață. Drept urmare, vor putea să soluționeze o problemă mai veche. Balanțele vor avea ceva dezamăgiri în săptămâna care urmează dar spre finalul celor șapte zile e posibil să vină și o surpriză nesperată. Ceva probleme de sănătate vor apărea în viața Scorpionilor și pot afla lucruri la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

Călătorii scurte pentru Săgetători

Unii dintre cei mai maturi nativi ai zodiacului, Săgetătorii vor avea de făcut ceva călătorii scurte, dar interesante. Capricornilor le este recomandat să-și urmeze pasiunile și să nu mai pună la suflet tot ce spun cei din familie. Potrivit RomaniaTV, Vărsătorii se pot face remarcați în societate, dar trebuie să se gândească ce spun i în context. Peștii vor câștiga un proces și ar fi momentul să se gândească mai mult la ei decât la ceilalți.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.