Horoscop 25 octombrie 2020. Cei mai pretențioși bărbați din tot zodiacul

Horoscop 25 octombrie 2020. Cu acești bărbați trebuie să ai foarte mare grijă, pentru că sunt extrem de pretențioși.

Horoscop 25 octombrie 2020. Ai mare grijă în bărbații aceștia, pentru că nu ști ce te așteaptă.

Horoscop 25 octombrie 2020. Cei mai pretențioși bărbați din tot zodiacul

Horoscop 25 octombrie 2020. Când vine vorba de îndrăgosteală, toate femeile uită de ele. Astrologii vă sfătuiesc să aveți grijă cu câțiva nativi, pentru că sunt extrem de pretențioși și niciodată nu știu ce vor. Scorpionii fac parte din categoria celor cărora nu le convine niciodată nimic. Dacă aveți o relație cu un așa nativ, trebuie să știți că aceștia nu sunt deloc perfecți. Iar dacă i-ați supărat cu ceva, nu vă vor ierta.

Mai ales că aceștia doresc să aibă lângă ei femeia perfectă. La rândul lor, Gemenii sunt deschiși, mereu puși pe glume dar și ceva amatori de aventuri. La prima vedere, ei nu par să fie pretențioși, însă pe de altă parte, sunt extrem de pretențioși. Gemenii se înscriu în categoria celor care vor să fie iubiți cu pasiune, dar să fie și mereu alintați. Potrivit libertateapentrufemei.ro, Gemenii așteaptă ca femeia de lângă ei să le facă mereu pe plac.

O relație cu un Leu va fi greu de gestionat

Una dintre cea mai grea relație pe care o femeie o poate avea este cea cu un Leu.  Aceștia cer mult de la femeia pe care o iubesc, însă sunt extrem de pretențioși. Fiți atente însă pentru că sunt egoiști și dacă nu le faceți pe plac, vor pleca spre alte doamne. Extrem de pretențioși sunt nativii din Fecioară.

Aceștia vor să fiți doar lângă ei și foarte puțin sunt atenți la nevoile voastre. Fecioarele vor ca totul să fie perfect și să se ocupe doar de relația lor. Săgetătorii sunt extrem de generoși, dar și pretențioși. Niciodată nu veți găsi un Săgetător modest iar dragostea este pentru ei cel mai important lucru. Doar că Săgetătorii au pretenții extrem de mari și cu greu se gândesc dacă celor de lângă ei le e bine sau nu. Au ideea greșită că fac o femeie fericită doar dacă o au lângă ei.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.