Horoscop 26 noiembrie 2020. Care este semnul zodiacal cu care ești predispus să te cerți

Horoscop 26 noiembrie 2020. Nu putem fi perfecți, chiar dacă ne dorim asta. Sunt și zodii care nu se pot înțelege, oricât efort ar face.

Horoscop 26 noiembrie 2020. Ești într-o relație cu cineva și tot timpul ai discuții? Înseamnă că nu e persoana potrivită.

Horoscop 26 noiembrie 2020. Care este semnul zodiacal cu care ești predispus să te cerți

Horoscop 26 noiembrie 2020. De ce nu se pot înțelege zodiile între ele, oricât de mult ar încerca? Ce să fie la mijloc? Ce se poate face în acest sens? Berbecul și Capricornul, spun astrele, vor fi mereu în dispută. De ce? Berbecul este cel mai impulsive nativ și niciodată nu va fi de acord cu ceea ce gândește un Capricorn. Când Berbecul începe să facă pe atoateștiutorul, Capricornul nu va face altceva decât să se retragă în colțul său. Și nimeni nu-l va mai scoate din această stare.

Dispute vor fi mereu și între Taur și Vărsător

Potrivit andreearaicu.ro, nici Taurul cu Vărsătorul nu vor face mult timp casă bună. Și nu e vorba că nu se iubesc. Probema este că Vărsător nu vrea să accepte sub nici o o formă că trebuie să trăiască după anumite reguli. Chiar dacă sunt ale societății. Taurul, în schimb, este mult mai deschis și cu greu va putea să între în sufletul Vărsătorului să vadă ce se ascunde în el. Neînțelegeri vor fi mereu și între Gemeni și Pești. Și asta pentru că Peștii nu pot să înțeleagă sub nici o formă ce gândesc și mai ales cum gândesc Gemenii. Asta se întâmplă pentru că Gemenii sunt cunoscuți ca fiind extrem de insttabili și mai ales agitați. Mai mult decât atât, Gemenii spun mereu că Peștii sunt vinovați pentru orice se întâmplă. De aici apar certurile frecvente și până la despărțirea definitive nu mai e decât un pas.

Balanța nu poate face față presiunii Racului

O relație care e sortită eșecului e și cea dintre Balanță și Rac. Nativii din Balanțe își doresc ca relația să fie perfectă, ceea ce nu se va întâmpla niciodată. Pe de altă parte, nativii din Balanțe nu vor suporta sub nici o formă să fie presați de Raci. Pe de altă parte, Racii vor spune mereu că Balanțelor nu le pasă de ei, chiar dacă situația stă cu totul diferit. Nici o Fecioară nu ar trebui să stea cu un Săgetător. Din mai multe motive. O Fecioară totdeauna va căuta logica și relațiile simple. Săgetătorii sunt însă mult mai complicați și nu vor să trăiască după regulile din relație și nici să fie îngrădiți.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.