26 27

Horoscop 26 octombrie 2020. Ce prezic astrele din punct de vedere al sănătății

Horoscop 26 octombrie 2020. Pentru a ști ce probleme de sănătate aveți, trebuie să știți ce vă rezervă viitorul.

Horoscop 26 octombrie 2020. Ce spun astrologii că se va întâmpla cu nativii din punct de vedere fizic, emoțional și mental.

Horoscop 26 octombrie 2020. Ce prezic astrele din punct de vedere al sănătății

Horoscop 26 octombrie 2020. Potrivit formulas.ro, Berbecii trebuie să aibă grijă să doarmă atât cât au nevoie. E indicat să consumați și ceai de cozi de cireșe, pentru a rezolva problemele cu rinichii. Cât privește comunicarea, va avea de suferit mai ales în ultimele zile ale lunii octombrie. Taurii ar fi bine să-și țină nervii în frâu în această perioadă. Dacă nu o veți face, e posibil să aveți probleme cu sănătatea. Stați bine la capitolul iubire și e bine să profitați de acest aspect.

Gemenii trebuie să respecte igiena

În privința Gemenilor, le este recomandat să nu lase igiena pe ultimul plan, ca să nu aibă parte de infecții. E o perioadă în care veți avea capacitatea de a reține multe lucruri. Racii pot avea probleme legate de aparatul respirator. Feriți-vă de umezeală dar și de răceală. Exprimați-vă sentimentele cu grație și nu veți avea de suferit. Leii au nevoie de o cură de fructe pentru că au ficatul obosit. Atenție și la carența de calciu.

Citește și  Cum scăpați de mahmureala de după Crăciun. Moarea de varză detoxifică ficatul

Fecioarele vor lăsa în urmă frământările

În sfârșit, Fecioarele vor putea să lase în urmă problemele și frământările. E indicat să vă ocupați acum mai ales de frumusețe. Balanțele să fie atente la diferitele forme de artrită dar și de ameliorarea problemelor renale. Încercați să fiți cât mai diplomați și uitați de critică. Mulți Scorpioni au ceva probleme cardiace și trebuie să fie atenți și la tensiunea crescută. Terminați cu spaimele legate de trecut.

Săgetătorilor le prinde bine masajul

Un masaj, mai ales cu untul pământului, va fi mereu binevenit pentru nativii din Săgetător mai ales că sunt extrem de obosiți. Capricornii trebuie să scape de oboseala cronică și trebuie să se miște cât mai mult posibil. Nu le-ar strica nici un tonic. Cât privește starea emoțională, nici ei nu știu ce vor. Vărsătorii trebuie să se ocupe cât mai mult de mobilitate și să lase nopțile nedormite. Nu reacționați agresiv. Peștii trebuie să fie atenți atunci când conduc, mai ales dacă vor pleca la drum lung. Nu vă răsfățați excesiv.