Horoscop 28 octombrie 2020. Ele sunt posesivele zodiacului

Horoscop 28 octombrie 2020. Cât de minunată poate fi iubirea, doar cei îndrăgostiți o pot spune. Dar ce te faci atunci când dai peste o persoană geloasă?

Horoscop 28 octombrie 2020. Pentru a preîntâmpina ieșirile necontrolate ale doamnelor, trebuie să știți cum sunt în funcție de zodie.

Horoscop 28 octombrie 2020. Ele sunt posesivele zodiacului

Horoscop 28 octombrie 2020. Care sunt cele mai geloase femei din zodiac? Dacă e să punem pe primul loc o femeie care are o puternică dorință de a controla bărbatul, aceasta este cea din Taur. Și pentru că e extrem de geloasă, aceasta va ține mereu să-și apere teritoriul și tot ce ține de viața ei amoroasă. Dar aveți grijă cu Tăuroaicele, pentru că acestea acestea sunt destul de agresive.

Doamnele din Scorpion au tendința de a distruge relația

Femeilor din Scorpion le este foarte frică de abandon, așa că sunt foarte posesive și geloase și au tendința de a distruge relația și încrederea în partener. Cât îi privește pe Scorpionii geloși, aceștia sunt greu de ținut în frâu. În categoria celor mai posesive femei din zodiac se numără și cele din Rac. Mai ales că sunt și foarte introvertite și devin de cele mai multe ori dependende de bărbatul lor. Așa că vor face tot ce pot ca să le își țină bărbatul lângă ele.

Citește și  Dischinezie biliară? Lasă pastilele deoparte și bea o ceșcuță cu țuică fiartă

Femeia din Leu nu suportă să se simtă trădată

Potrivit click.ro, cu adevărat obsedată de control este femeia din Leu, care atunci când este îndrăgostită până peste cap este și foarte loială. Doar că femeia din Leu nu e prea interesată de părerea partenerului și va avea din această cauză multe greutăți. Mai mult, femeia din Leu nu ar suporta niciodată o trădare. Ar fi cea mai tare lovitură pe care ar putea-o primi vreodată și ar simți că lumea se prăbușește.

Femeia Berbec este extrem de impulsivă

Plină de suspiciuni dar și extrem de impulsivă este doamna din Berbec. Aceasta este geloasă și când vede că nu se poate face nimic dintr-un bărbat, aceasta va pleca. Nativa din Berbec nu va uita niciodată dacă jumătatea ei a preferat pe altcineva. Fecioara nu își va permite să facă achiziții inutile. E suspicioasă, iar până la gelozie nu e decât un pas.

Citește și  Dacă sunteți într-o mare dilemă și nu știți răspunsul, puneți o ceapă sub pernă

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.