Horoscop 3 noiembrie 2020. În acești bărbați să nu crezi niciodată

Horoscop 3 noiembrie 2020. Unii nativi par lipsiți de griji și neatinși din punct de vedere sentimental.

Horoscop 3 noiembrie 2020. Cele mai bune soluții pentru a-i atrage pe cei mai pretențioși bărbați.

Horoscop 3 noiembrie 2020. În acești bărbați să nu crezi niciodată

Horoscop  3 noiembrie 2020. Se spune că bărbații pretențioși sunt cel mai dificil de… prins. Este foarte greu de comunicat cu ei, pentru că uneori nici nu știu ce vor. De aceea, e bine ca doamnele să fie cât mai rezervate și să nu-și mai pună sufletul pe tavă în fața lor. Potrivit astrologilor, Scorpionii vor atât de mult de la partenerele lor, însă nu le oferă aproape nimic. E adevărat că aceștia iubesc cu pasiune, însă femeia pe care o vor fi, nu o vor găsi niciodată. Scorpionii sunt însă acele persoane care nu vă vor ierta niciodată dacă le-ați greșit. Și vor aștepta oricât ca să se răzbune.

Citește și  Horoscop 24-30 octombrie 2020. Ce vă rezervă astrele pentru săptămâna viitoare. Veți rămâne surprinși.

O relație cu un Leu este greu de gestionat

Potrivit libertateapentrufemei.ro, Gemenii sunt mereu glumeți și avizi de aventuri și, la prima vedere, par bărbați care nu au nimic de reproșat. În schimb, aceștia sunt foarte pretențioși. Ei cer foarte mult atunci când au o relație și vor mereu să fie în centrul atenției. Deși cer să fie centrul Universului pentru toată lumea, nu vor oferi același lucru femeilor din viața lor.

Iar dacă doamnele nu le vor îndeplini toate dorințele, se vor despărți de ele fără să aibă nici un fel de mustrare de conștiință. O relație cu un Leu va fi întotdeauna greu de gestionat. Mai mult, va trebui să aveți multă răbdare cu un asemenea nativ. Sunt persoane extrem de generoase, dar doar la început. Dacă o femeie începe o relație cu un Leu trebuie să știe că aceștia vor cere foarte mult, ceea ce la un moment dat va fi neplăcut.

Citește și  Răsturnare de situație. Aurel Pădureanu nu vrea să divorțeze de Catanga

Săgetătorii sunt egoiști

Nici cu bărbații din Fecioară nu e de glumit, pentru că nu sunt deloc empatici cu cei din jur. Așa că nu trebuie să vă așteptați să vă susțină dacă aveți un eșec sau o durere. Mai mult decât atât, vor ca totul să fie perfect. Chiar dacă sunt egoiști și le pasă foarte mult de propria lor persoană, nativii Săgetător sunt darnici. Astrele le recomandă doamnelor care se îndrăgostesc de acești nativi să nu aibă încredere deplină în ei. Pentru că sunt convinși că pot face fericiți pe oricine.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.