Horoscop 30 octombrie 2020. De ce dietă ai nevoie, în funcție de zodie

Horoscop 30 octombrie 2020. Ca să aveți o sănătate de fier, trebuie să știți ce alimente vi se potrivesc în funcție de zodie.

Horoscop 30 octombrie 2020. Un astrolog medical vă poate spune ce trebuie să mâncați sau ce afecțiuni veți face.

Horoscop 30 octombrie 2020. De ce dietă ai nevoie, în funcție de zodie

Horoscop 30 octombrie 2020.  Potrivit a1. ro, Berbecii se confruntă de-a lungul vieții cu digestie inadecvată. Drept urmare, vi se recomandă preparatele calde, ușoare și aromate. E indicat să introduceți în dietă legumele verzi dar și iaurtul și să evitați carnea. Vă sunt de ajutor scorțișoara, cuișoarele și usturoiul. Taurii se pot confrunta cu scleroză sau pielea îngroșată.

Trebuie să consume cât mai multe salate de fructe, legume la aburi, supe și ceaiuri și să evite dietele grele. Evitați fructele și alimentele crude. Pentru că sunt mereu neliniștiți și epuizați nervos, Gemenii au insomnii și e posibil să aibă pierderi de memorie.  Aveți grijă la sistemul nervos și optați pentru legume aburinde, crutoane și evitați alimentele crude și zahărul. Ovăzul vă poate ajuta să vă tonifiați sistemul imunitar.

Racii pot avea probleme de greutate

Și Racii se confruntă cu digestie lentă și pot avea în viață chisturi, tumori sau inflamații. Atenție la excesul de apă și problemele de greutate. Consumați fructe și legume, lactate, alges și evitați dulciurile, pâinea și sarea în exces. Alegeți pătrunjel, cimbru, busuioc. Leii nu au răbdare niciodată și sunt extrem de nervoși iar de aici la ulcer și inflamații e doar un pas.

Se recomandă să mâncați legume cu rădăcină, să uitați de alimente picante și carne roșie, mizând pe legume verzi și mult iaurt. Fecioarelor le poate crește mult păr pe corp și le pot apărea tumori. Le sunt utile salatele de fructe, muguri, legume, supe și ceaiuri, dar și ghimbir, carne, cartofi, unt și brânză.

Balanțele au nevoie să-și încarce sistemul nervos

Liniștea este cel mai bun medicament pentru Balanțe. Alături de legume aburinde, alune, mugur, legume încolțite, sucuri de legume, iaurt și kefir. Scorpionii au nevoie să practice activități fizice și să schimbe dieta. Alegeți fructe dar și fasole, usturoi și frunze de măslin. Pepenele, castraveții vă pot ajuta sa ajungeți la un  echilibru. Săgetătorii pot avea probleme cu hipertensiunea, ulcerul sau inflamațiile.

Le sunt utile cerealele, iaurtul, legumele verzi și trebuie să evite cât mai mult carnea. Capricornilor le trebuie mult somn și să introducă în dietă carne, cartofi, lactate brânză, unt și ulei. Crutoanele și legume le sunt de un real ajutor Vărsătorilor. Aceștia trebuie să consume calciu și magneziu dar și stimulenți circulatorii. Peștii trebui să stea cât mai mult lângă apă, să consum fructe și fasole și să facă băi cu sare.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.