Horoscop 4 decembrie 2020. Care sunt zodiile cele mai superstițioase

Horoscop 4 decembrie 2020. Vă temeți de pisica neagră? Sau de numărul 13? Care sunt zodiile ce cred în superstiții.

Horoscop 4 decembrie 2020. Vă situați în topul celor mai superstițioși nativi?

Horoscop 4 decembrie 2020. Care sunt zodiile cele mai superstițioase

Horoscop 4 decembrie 2020. Unii nativi sunt atât de superstițioși, încât cred că nu există o zi în care să nu le meargă bine. Dar în topul nativilor superstițioși se află Racii. Mai mult, aceștia sunt și extrem de temători și cu greu depășesc momentul când vine ziua de 13. Potrivit libertatea.ro, aceștia sunt de-a dreptul terorizați de această zi, încât uneori refuză chiar să iasă din casă sau să meargă la serviciu. Ba chiar nici cumpărături nu vor să facă, ca nu cumva să piardă bani, conform voice over Romania.

Vineri nu este o zi bună pentru nativii Scorpion

Potrivit libertateapentrufemei.ro la rândul lor, Scorpionii se sperie de ziua de 13. Dar și de ziua de vineri, aceasta nefiind deloc bună pentru ei. Acești nativi vor spune însă aceste lucruri doar celor care le sunt extrem de apropiați. De faptul că vineri 13 aduce ghinion, sunt ferm convinși și Vărsătorii. În plus, aceștia sunt aplecați către misticism și mister și face orice ca să afle ce-și doresc. Iar dacă nu pot, apelează la ajutorul prietenilor. Mai ales că aceștia cred cu tăria în ocultism, voice over Romania.

Balanțele bat mereu în lemn

Nativii din Balanță sunt atât de superstițioși uneori că bat mereu în lemn, atunci când cineva vorbește de vreun lucru rău care s-ar putea întâmpla. Pe de altă parte, Balanțele sunt echilibrate, așa că nu veți spune că exagerează în vreo direcție. Și Leii sunt plini de superstiții, iar femeile din această zodie vor face orice vor putea ca să atragă norocul de partea lor. În plus, aceștia vor purta și numeroase talismane. Leul se va întoarce din drum care va vedea o pisică neagră, fiind extrem de sensibil la orice superstiție legată de aceste animale, conform voice over Romania.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.