Horoscop 4 decembrie 2020. Ce surprize vă aduc astrele în această iarnă

Horoscop 4 decembrie 2020. Provocare și evenimente imprevizibile pentru toate zodiile în această iarnă.

Horoscop 4 decembrie 2020. Tensiuni și multe griji, dar și satisfacții pe măsură în iarna lui 2020 și începutul lui 2021.

Horoscop 4 decembrie 2020. Ce surprize vă aduc astrele în această iarnă

Horoscop 4 decembrie 2020. Potrivit libertateapentrufemei.ro, după un an extrem de greu, sărbătorile de iarnă le vom trece cu bine. Nu vor lipsi însă evenimentele neașteptate, nu vom scăpa de griji și probleme, dar în final, vom culege roadele răbdării și muncii.

zodia rac

Berbecii vor putea avea atât lucruri bune, cât și pierderi, lucru care îi va enerva la culme. Situația se mai poate îmbunătăți odată cu primele luni din 2021. Nativii din Taur vor avea o lună decembrie cum nu s-au așteptat, plină de multe bucurii și împliniri. Se pot trezi cu o mărire de salariu sau alte bonusuri de care nu aveau habar. Începutul anului însă, nu va fi tocmai unul dorit.

Racii vor avea un început de an plin de împliniri

Gemenii trebuie să aibă mare grijă cum gestionează banii, pentru că nu se anunță o perioadă prea bună financiar. Vor avea o mulțime de obstacole și dacă vor fi atenți, le vor trece cu bine și vor avea și un Crăciun liniștit, așa cum și-au dorit. Ianuarie 2021 va veni însă cu rezolvarea multor probleme.

Se anunță o perioadă plină de schimbări și pentru Raci, care vor fi mai optimiști și vor avea noroc din punct de vedere financiar. Mai mult, cei care sunt șomeri, pot găsi un loc de muncă la care nu au visat. Și Leii vor avea momente multe de neliniște în decembrie și se vor schimba multe lucruri în viața lor. Un sfârșit de an nu tocmai bun pentru Lei, dar în luna ianuarie se vor mai liniști.

 

Balanțele trebuie să fie atente la carieră

Familia le va face multe bucurii Fecioarelor în decembrie, pentru că, din nefericire și acești nativi vor fi blocați financiar. Acești native sunt sfătuiți să fie atenți în această perioadă la sănătate și să se odihnească mai des. În ianuarie, trebuie să fie atenți la carieră.

scorpion

Aceeași atenție locului de muncă trebuie să o acorde și Balanțele, care se pot trezi cu multe probleme pe cap. O perioadă foarte bună va începe pentru Balanțe după a doua decadă a lunii ianuarie. Scorpionii vor lua decizii ferme, dar care le va fi de mare ajutor în viitor. În plus, munca le va fi răsplătită, iar acest lucru le va da o stare de bine.

Provocări noi, dar cu rezultate excelente pentru Săgetători

Prudenți trebuie să fie și Săgetătorii, dar vor intra cu bine în ianuarie 2021. Chiar dacă nu vor avea evenimente cu totul ieșite din comun, surprizele de sfârșit de ianuarie vor fi incredibile. O iarnă foarte bună avea și Capricornul, dar nici acest nativ nu va scăpa de multe griji.

Odată cu data de 20 decembrie se pot aștepta la mai mulți bani în portofel. Vești bune în iubire și pentru cei din Vărsător, care, indiferent ce probleme se vor ivi, le va rezolva. Șanse bune în ianuarie pentru un nou loc de muncă. În ultimele zile din decembrie 2020, Peștii vor reuși să își protejeze familia și odată cu luna februarie 2021 vor veni și recompensele.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.