Horoscop 5 decembrie 2020. Zodii ale doamnelor fericite în mariaj

Horoscop 5 decembrie 2020. Nu există femeie care să nu-și dorească să aibă o căsnicie fericită și să fie o soție iubită și respectată.

Horoscop 5 decembrie 2020. Orice femeie dorește să îmbrace rochia albă de mireasă, dar un bărbat de calitate e greu de găsit.

Horoscop 5 decembrie 2020. Căsătoria nu e pentru oricine. Iată care sunt zodiile doamnelor cu cele mai frumoase mariaje.

Horoscop 5 decembrie 2020. Mama perfectă și soția mult dorită, extrem de dedicată familiei. Aceasta este femeia Rac, despre care se spune că este dorită de toată lumea. Motivul? Este cea care își protejează atât familia cât și jumătatea. Însă are nevoie de un bărbat care să o ocrotească când se simte vulnerabilă. Pentru că ea știe ce să facă ca să-ți păstreze căsnicia pentru toată viața. Dacă însă veți răni o femeie Rac, să nu vă mire dacă veți vedea că se va răzbuna.

Doamnele din Săgetător au nevoie de un bărbat care să le ofere libertate

La rândul său, femeia Săgetător este considerată femeia ideală, deschisă, deșteaptă și mai ales cea mai bună prietenă. Aceasta nativ își dorește un bărbat care să nu-I ofere monotonie, pentru că asta nu suportă și căruia să I se dăruiască complet. Iar dacă va avea găsi bărbatul care să-I ofere din când în când libertatea de care are atâta nevoie, atunci nu-l va mai părăsi niciodată. Cu o asemenea femeie nu vă veți plictisi niciodată, dar vă va servi mereu adevărul pe tavă. Ceea ce nu e prea plăcut pentru nimeni.

Citește și  RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL IULIEI, FEMEIA DIN TIMIȘOARA CARE S-A ARUNCAT DE LA ETAJ CU COPIII

Femeile Pești sunt plictisite de discuțiile inutile

În ceea ce o privește pe femeia Pești, aceasta va lupta să-și păstreze căsnicia, indiferent câte probleme va întâmpina. Dacă partenerul va ști cum să se comporte, va fi cel mai fericit din lume. Potrivit rtv.ro, femeia din Pești are enorm de multă dragoste de oferit, dar trebuie să știe cui o dă. Aveți grijă că o plictisesc discuțiile inutile și nu e interesată de relațiile superficiale. Nu este legată deloc de lumea materială, așa că nu poate fi cumpărată cu bani sau cadouri. Își pune sufletul pe tavă, dar dacă ați dezamăgit-o, pleacă fără să spună nimic. Și nu se mai întoarce.