Horoscop 6 septembrie 2020. Pasărea care te protejează în funcție de luna în care te-ai născut

Horoscop 6 septembrie 2020. Nu-i așa că niciodată nu te-ai gândit că luna în care ai venit pe lume poate fi reprezentată de o pasăre protectoare?

Horoscop 6 septembrie 2020. Află care este pasărea care te reprrezintă. Vei descoperi lucruri incredibile despre tine.

Horoscop 6 septembrie. Pasărea care te protejează în funcție de luna în care te-ai născut

Horoscop 6 septembrie 2020. V-ați gândit vreodată ce pasăre ați fi dorit să fiți, dacă nu v-ați fi născut om? Astrologii spun că persoanele care au văzut lumina zilei în prima lună a anului sunt asemenea bufniței. Adică înțelepți dar mai ales perspicace. Activi și mai ales creative la fel ca și papagalul sunt persoanele care au văzut lumina zilei în luna februarie.

Persoanele născute în martie sunt protejate de măcăleandru

Vă ajută și vă învață să fiți la fel de dârzi ca ea. Pentru că măcăleandru este pasărea care îi protejează pe cei născuți în martie. V-ați gândit vreodată de ce persoanele născute în aprilie sunt pline de umor? Pentru că aseamănă extraordinar de bine cu canarul, această minunată pasăre care îi reprezintă.

Privighetoarea, pasărea celor veniți pe lume în mai

Cu o voce ca a privighetoarei sunt cei născuți în mai, spune romaniatv.net. Aceștia vor avea mereu ceva frumos de spus și vor fi într-o permanentă conexiune cu partenerii. Persoanele născute în luna iunie sunt mereu împăciuitoare ca și porumbelul de care sunt reprezentați. Încrezători și plini de valoare sunt cei născuți în iulie, aidoma vulturului care îi protejează. Pe de altă parte, trăsăturile celor din august se aseamănă cu ale pescărușului, fiind buni și generoși.

Loiali ca lebăda sunt cei care au văzut lumina zilei în octombrie

Eroii sunt cu siguranță șoimii dar și cei născuți în septembrie. La rândul lor, cei născuți în octombrie sunt loiali și devotați ca lebăda, de care sunt reprezentați. Cei care au văzut lumina zilei în noiembrie își apără familia ca și cocoșul de care sunt reprezentanți. Cât privește persoanele născute în decembrie, acestewa sunt mereu atrase de mistere. Și nu e de mirare, pentru că au ca pasăre protectoare, corbul…

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.