Horoscop 7 noiembrie 2020. Luna nașterii influențează bolile pe care le puteți avea de-a lungul vieții

Horoscop 7 noiembrie 2020. Sunteți născuți toamna, între septembrie și noiembrie? Atunci aveți șanse mari să atingeți vârsta de 100 de ani.

Horoscop 7 noiembrie 2020. Luna nașterii nu vorbește doar despre longevitate, ci mai ales despre bolile pe care le puteți avea de-a lungul vieții.

Horoscop 7 noiembrie 2020. Luna nașterii influențează bolile pe care le puteți avea de-a lungul vieții

Horoscop 7 noiembrie 2020. Potrivit unui studiu extrem de interesant efectuat de cercetătorii de la Universitatea Oxford, persoanele născute în ianuarie ar putea în timp să se îmbolnăvească de Alzheimer. De asemenea, vor putea face epilepsie sau boala Crohn. Mai puțin cunoscută, boala Crohn este o maladie inflamatorie cu localizare la nivelul peretelui digestiv. Este considerată boala adultului tânăr, deoarece poate apărea la vârste cuprinse între 15-30 de ani.

Narcolepsie în februarie și astm în martie

Potrivit playtech.ro, narcolepsia, o tulburare cronică a somnului poate deveni o pacoste pentru cei născuți în februarie. Se crede că de vină ar fi tot lipsa luminii solare atât în perioada intrauterină cât și după naștere. În plus, cei născuți în a doua lună a anului vor deveni din ce în ce mai activi când este întuneric. În ceea ce îi privește pe cei care au văzut lumina zilei în martie, aceștia pot contacta ușor astmul. Motivul? Lipsa vitaminei D din organismul mamelor în timpul sarcinii care influențează dezvoltarea creierului celor mici. Acesta este și motivul pentru care acești copii pot fi mult mai slabi la învățătură decât ceilalți.

Citește și  Oana Cuzino este în doliu. Fostul soț s-a stins din viață în Miercurea Albă

Autismul, boala celor născuți în aprilie

În urma studiilor a reieșit însă și faptul că cei mai mulți bolnavi de autism s-au născut în luna aprilie. De vină fiind se pare tot o lipsă acută de vitamina D. Și tot cei care au văzut lumina zilei în aprilie se pot confrunta și cu depresii sezoniere, iar în viață ar putea avea probleme grave și cu alcoolul. Tot din cauza lipsei luminii solare, bebelușii născuți în mai ar putea suferi de diabet și glaucom. Ba mai mult cercetătorii afirmă că aceștia înregistrează un IQ mult mai mic decât al persoanelor născute în alte luni ale anului.

Tulburări de vedere în iunie și iulie

Copiii născuţi în luna iunie au parte de soare atât după naştere cât şi intrauterin. Dar faptul că nu sunt expuşi soarelui în primele luni de sarcină, duce la apariția de tulburări de vedere pe parcursul vieții. Chiar și așa, specialiștii dau o veste foarte bună și anume faptul că cei născuți în luna iunie și iulie sunt cei mai fericiți și mai optimiști. De altfel, cei mai mulți câștigători ai premiului Nobel s-au născut în iunie… Nici cei născuți în august nu scapă de influența lunii și prezintă un risc cu 30% mai mare să devină copiii problemă atât la școală cât și în viață.

Citește și  Andreea Mantea se mărită. Le-a arătat tuturor inelul de logodnă

Noiembrie aduce pesimism

Tot de astm pot suferi și cei născuți în lunile septembrie și octombrie. Vestea bună este că bebelușii care au fost sortiți să vină pe lume în septembrie vor fi foarte buni la învățătură și înclinați spre carieră. Iar persoanele născute în octombrie sunt sortite să trăiască foarte mult. Pesimiștii anului sunt fără îndoială cei născuți în luna noiembrie.

La această concluzie au ajuns specialiștii după ce au studiat cazurile a peste 30.000 de persoane născute în această lună. Se spune că cei născuți în luna decembrie sunt extrem de liberi și nu vor renunța niciodată la drepturile și identitatea lor. Din păcate însă sunt și bolnăvicioși, fiind predispuși la infecții încă din primele luni de viață. Pe lângă astmă și diverse alergii, cei născuți în decembrie pot suferi și de o maladie gravă, tulburarea bipolară.

Citește și  La scurt timp după ce s-au prezentat la prima înfățișare de la divorț, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre acel moment.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.