Horoscop chinezesc 9-15 noiembrie 2020. Bucurie mare pentru toate zodiile. Le va merge bine la locul de muncă

Horoscop chinezesc 9-15 noiembrie 2020. Muncă multă, dar și rezultate pe măsură. Ce spun astrele pentru săptămâna viitoare.

Horoscop chinezesc 9-15 noiembrie 2020. Succes în carieră, dar și noroc în dragoste. Cine are răbdare, va câștiga.

Horoscop chinezesc 9-15 noiembrie 2020. Bucurie mare pentru toate zodiile. Le va merge bine la locul de muncă

Horoscop chinezesc 9-15 noiembrie 2020.  Specialiștii chinezi spun că în această săptămână cine are răbdare, va avea parte de cele mai mari surprize. Potrivit fanatik.ro, Șobolanul va reuși să se impună la locul de muncă și să fie din ce în ce mai bine văzut de șefi. Astrele vă îndeamnă să comunicați atunci când aveți o problemă. Nativului Bivol I se recomandă să se gândească puțin și la propria persoană, pentru că are nevoie de relaxare. La sfârșit de săptămână, familia vă cere ajutorul. Tigrul va face câteva schimbări la locul de muncă. Dacă sunt singuri, le va prinde bine să-și facă o relație. Și e foarte posibil să găseacă iubirea adevărată.

Dragonul are mici conflicte cu persoana iubită

Iepurii vor munci parcă mai mult atât acasă, cât și la serviciu. E adevărat că stresul e în floare, dar cu puțină bunăvoință, se vor rezolva toate. Dragonul va avea parte de ceva discuții cu persoana iubită, însă nu trebuie să-și facă probleme. Totul e trecător. E momentul ca Șarpele să înceapă un nou proiect pe care l-au lăsat prea mult să aștepte. Dacă veți munci cum trebuie, rezultatele nu vor înceta să apară. Calul nu trebuie să ia decizii rapide, ci să analizeze totul bine înainte. Interesant este că acești nativi vor primi și oferte bune pentru un nou loc de muncă. Capră/ Oaie va simți că este acaparată de stress, dar în week-end se vor relaxa.

Cocoșul va avansa într-o nouă funcție

Maimuța are de luat decizii importante, dar până atunci trebuie să aibă grijă de proiectele de la locul de muncă. Cocoșul e norocos, pentru că va avansa într-o nouă funcție, dar ar trebui să se și odihnească. Îi așteaptă un drum greu, dar cu success la final. Ceva discuții pe acasă pentru Câine, dar sfârșitul săptămânii va veni cu relaxarea de care au nevoie. Nu în ultimul rând Mistrețul va începe o nouă colaborare dar, din nefericire, poate renunța la o relație de iubire.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.