Horoscop decembrie 2020. Veți învăța să priviți viața cu alți ochi și să luați în considerare binele general

Horoscop decembrie 2020. Lucrurile vor începe să funcționeze după tipare noi, dacă veți lăsa trecutul în spate.

Horoscop decembrie 2020. Se vor deștepta pasiuni mai vechi, de aceea e important să nu luați hotărâri pripite pe plan relațional.

Horoscop decembrie 2020. Veți învăța să priviți viața cu alți ochi și să luați în considerare binele general

Horoscop decembrie 2020. Ultima lună a lui 2020, spune eastrolog.ro, nativii vor avea o dorință mult mai mare de a fi liberi, de a descoperi și de a încerca lucruri noi. De asemenea, veți dori mai mult să studiați și să călătoriți. Atenție la aventuri, pentru că s-ar putea să aveți mari probleme dacă veți călca strâmb. Berbecii simt nevoia în decembrie de relații toxice, din care nu lipsește gelozia, dar și posesivitatea. Pe de altă parte, cei aflați în relații de ceva vreme, vor avea parte de siguranță. Nu mai vor să se lege la cap cu lucruri neserioase și preferă să se bucure de relații fără nici un fel de obligații.

Taurii vor face crize de gelozie

Cum arată horoscop decembrie 2020 pentru Tauri? Recomandarea astrelor este ca Taurii să înceteze cu crizele de gelozie. Ar fi indicat să vorbiți cu persoana care este lângă voi și să îi spuneți ce aveți pe suflet dar și despre ce vă doriți. Este singurul mod în care veți avea mari șanse să puneți bazele unei relații de viitor. Nu vă întoarceți la fostele iubiri, e cazul să vă vedeți de propria viață.

Gemenii își vor reconfigura convingerile legate de căsătorie

Decembrie reprezintă pentru Gemeni debutul unei etape în plan amoros, dar și relațional. Acești nativi sunt într-o perioadă în care își vor reconfigura convingerile legate de căsătorie. După o perioadă plină de presiuni și gelozie, dar odată cu intrarea în decembrie își vor regăsi încrederea și speranța. În sfârșit, veți ieși din zona de confort și să încerce ceva nou în viața de cuplu.

Citește și  El este preotul care a văzut Raiul. A vorbit cu Dumnezeu. Mărturii copleșitoare despre Iad și Rai

rac

Racii trebuie să își pună bani deoparte

Nativii din Rac nu se vor plictisi niciodată în decembrie, pentru că vor avea parte de flirturi și diferite aventuri. Dar dacă sunt implicați într-o relație, trebuie să aibă grijă să nu calce strâmb, pentru că își vor complica viața. Relația de iubire în ultima lună din an va fi mult mai profundă, atât la nivel emotional cât și fizic. Cât privește cariera, astrele îi sfătuiesc să pună bani deoparte, pentru că nu e cazul să se împrumute.

Leii pot trece printr-o perioadă dificilă în relația de iubire

Căsniciile Leilor pot trece printr-o perioadă dificilă, care îi pune la încercare. Dar Leii celibatari își vor găsi în sfârșit omul potrivit. Unii nativi vor vorbi chiar de posibilitatea de a avea un copil. Cei care au relații vechi se vor redescoperi unul pe celălalt și vor învăța să găsească ce e mai frumos și mai bun unul la celălalt.

Fecioarele trebuie se aștepte la rezultate peste noapte

Nativii din Fecioare vor începe o nouă etapă de viață, care nu va fi deloc ușoară. Însă vor avea parte și de romantism sau flirturi. Implicați-vă cât mai mult în relația de iubire. Nativii care sunt singuri, sunt din ce în ce mai înclinați către critică, dar surprinzător, au toate șansele să înceapă o relație nouă. În primele săptămâni din decembrie vă veți face planuri de viitor privind cariera profesională. Nu vă așteptați însă să aveți la rezultate peste noapte, pentru că va trebui să depuneți o perioadă de mult efort.

Citește și  Horoscop 23 octombrie 2020. Ce zodii sunt norocoase la bani

balanta

Balanțele vor putea face drumul spre căsătorie

După ce Saturn și Jupiter va intra pe teritoriul Balanțelor pe data de 19 decembrie 2020, nativii din Balanță vor începe o etapă de maturizare afectivă. Veți deveni mai responsabil în relația cu copiii, iar acest lucru va conduce la o stare de bine în relația de cuplu. Unele Balanțe vor ajunge la concluzia că sunt suficient de maturi ca să se orienteze către căsătorie. Este momentul în care puteți negocia o mărire de salariu sau vă puteți muta de la un loc de muncă la altul mai bun.

Scorpionul va trebui să învețe lecția răbdării

Nativii din Scorpion vor înțelege mai bine ca niciodată care le sunt prioritățile, în special relațiile amoroase sau căsnicia. Dialogați cât mai mult posibil cu partenerul de viață, dar nu mai fiți posesivi și geloși. În decembrie, Scorpionii au toate șansele să aibă parte de câștiguri mult mai mari și să înceapă noi proiecte. Vor avea un moment de cotitură în relația de cuplu dar și pe plan professional dar și financiar.

Săgetătorii se vor ocupa de viața de cuplu

Nativii acestei zodii se vor ocupa în decembrie mai mult de propria persoană, înainte de viața de cuplu. Interesant este faptul că se vor afirma în plan profesional și să își pună în valoare experiența de până acum. De succesul meseriei depinde modul în care își afirmă personalitatea. Unii Săgetători pot începe chiar o afacere pe cont propriu.

Citește și  Invazie de cămile într-un sat din Rusia

capricorn

Capricornii vor mai multă libertate

Nativii din Capricorn e posibil ca după a doua jumătate a lunii decembrie să simtă nevoia de libertate și să se revolte. Unii se vor reapropia mai mult de persoana iubită, dacă legătura nu mai e ca înainte. Pe de altă parte, Capricornii se vor preocupa în special de obținerea unor surse de venit noi. Dacă își vor asuma responsabilități noi atunci vor obține venituri mai sigure. Nu ar fi rău să începeți o colaborare cu prietenii sau cu diferite organizații.

Vărsătorii vor avea beneficia de la ce au învățat până acum

Nativii din Vărsător vor pune în practică proiecte ambițioase de viitor. În decembrie nu mai au atâta chef de amor, ci vor să se ocupe cât mai serios de profesie. Au mare noroc pentru că vor avea tot sprijinul partenerului. Un lucru interesant este că începând cu ultima lună a lui decembrie 2020, tot ce au învățat până acum vor începe să se vadă și să le aducă Vărsătorilor tot felul de beneficii.

Peștii vor trece prin momente intense

Nativii Pești sunt sfătuiți să înceteze să controleze viața altora. Cu cât vor face mai mult asta, cu atât riscă ca relația dintre ei să se rupă. Nu vă încercați norocul, spun astrologii. Odată cu eclipsa de soare care va avea loc pe 14 decembrie, Peștii se vor trezi la realitate. Și vor înțelege că e momentul unei schimbări radicale. V-ar prinde foarte bine dacă ați coopera mai mult cu familia.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.