26 27

Horoscop Gemeni decembrie 2020. Bucurați-vă de sărbători, pentru că se anunță un 2021 foarte dur

Horoscop Gemeni decembrie 2020. Rămâneți realiști, chiar dacă sunteți tentați la excese.

Horoscop Gemeni decembrie 2020. Ascultați obiecțiile celorlalți, dar nu lăsați pe nimeni să vă impună ideile.

Horoscop Gemeni decembrie 2020. Bucurați-vă de sărbători, pentru că se anunță un 2021 foarte dur

Horoscop Gemeni decembrie 2020. În decembrie, sunteți interesați de lucruri noi, dar mare grijă pentru că unele pot fi superficiale. Nu puneți la suflet momentele în care cei care vă sunt alături încep să fie duri sau să aibă comentarii negative.

Ascultați ce spun, însă nu acceptați sub nici o formă să-și impună opiniile. Gemenii suferă adesea de singurătate, însă au darul de a socializa cu persoane noi. Nu deranjați prea mult un nativ din Gemeni, pentru că poate fi un adversar periculos.  Lăsați-le mereu libertatea de mișcare, pentru că au memorie excelentă și nu uită absolut nimic din ce li se întâmplă. Astrele îi îndeamnă pe Gemeni să renunțe la momentele în care își pierd speranța. Ei vor câștiga întotdeauna prin cuvinte, dar încearcă mereu să evite conflictele, deși uneori nu reușesc.

Citește și  Răsturnare de situație. Reghecampf nu vrea să șteargă amintirile cu Anamaria Prodan. Se gândește oare la o împăcare?

Vor prețui timpul petrecut alături de familie

Potrivit steahoroscop.ro, Gemenii așteaptă cu nerăbdare sărbătoarea de Crăciun, pentru că au nevoie să se reîntoarcă în copilărie. Se bucura din plin de luna decembrie, pentru că anul care vine va fi unul destul de dur pentru acești nativi. Vor încerca să fie cât mai aproape și de prieteni și împreună cu ei să uite de problemele de zi cu zi.

Cu toate acestea, astrologii îi îndeamnă să nu facă excese. E foarte important ca în decembrie să aibă grijă de sănătate și să rămână cu picioarele pe pământ. Sunt predispuși la diferite răceli iar dacă nu vor lua în seamă acest aspect, e posibil să aibă parte de probleme de sănătate mult mai grave. Și sentimentele vor fi destul de puternice în decembrie, iar cei singuri vor trebui să lupte puțin pentru persoana de care s-au îndrăgostit.

Citește și  Într-un cătun din Neamț, toți locuitorii poartă același nume, Țepeș