Horoscop japonez 2021. Ce spune despre anul care vine horoscopul japonez

Horoscop japonez 2021. Specialiștii din Japonia spun că 2021 este an al relansărilor.

Horoscop japonez 2021. Anul 2021 este unul în care puteți face ordine în viața de familie.

Horoscop japonez 2021. Ce spune despre anul care vine horoscopul japonez

Horoscop japonez 2021. Persoanele născute în perioada 15 februarie – 20 martie sau Floarea de cireș vor multe, dar cu greu le vor avea. Pentru că le place să fie mereu pe primul loc și nu acceptă sub nici o formă o opinie. În 2021 nu va mai fi așa. Dacă nu vor înțelege lecția ce li se dă, vor pierde multe lucruri.

Sunteți născuți între 21 martie – 29 aprilie? Atunci sunteți în horoscopul japonez, Soare. Sunteți sinceri cu voi înșivă? Gândiți-vă bine și veți găsi multe răspunsuri la multe întrebări. Sinceritatea vă va scoate totdeuna din multe probleme.

Bambusul

Pentru cei din Bambusul (30 aprilie – 4 iunie)  noul an se anunță unul în care veți trudi parcă mai mult ca obicei. Dacă nu vreți să fiți mințiți, atunci încercați să fiți cât mai sinceri și voi. Mai ales cu persoana iubită. Nu vă fie frică de competiții. Boul (5 iunie – 6 iulie) nu va duce lipsă de oportunități în 2021. Iar grație acestui lucru va avea parte de lucruri noi și ofertante.

Floarea de lotus, adică cei născuți sub semnul Florii de lotus (7 iulie – 1 august) vor lua hotărâri greșite. Însă e important pentru ei să muncească mai cu simț de răspundere. Nu vă mai entuziasmați atât de repede. La rândul lor, cei născuți sub semnul Podului japonez  (2 august – 27 august) sunt vor dori să dețină în continuare controlul.

Piatra de grădină

Cei născuți între 28 august – 10 octombrie (Piatra de grădină) sunt persoane care iubesc libertatea și aventura și nu suportă rutina, de aceea aleargă mereu să găsească fericirea, uitând că te poți simți liber și lângă omul pe care îl iubești. Cei născuți sub semnul Împăratului (11 octombrie – 18 noiembrie) vor avea ceva probleme cu sănătatea. Vor trece cu bine în final, dar vor trebuie să ajungă urgent la medic.

Aventurieră din fire, Împărăteasa (19 noiembrie – 26 decembrie), este totodată o persoană unică. Pentru că niciodată nu te va înșela, nu te va ocoli când ai probleme. Și pentru asta, va avea mult de câștigat. Cei născuți sub semnul Lunii (27 decembrie – 18 ianuarie) vor intra cu o energie specială în anul 2021. Iar acest lucru le va da putere și ambiție să meargă din ce în ce mai departe. Broasca țestoasă sacră (19 ianuarie – 14 februarie) va învăța că a spune adevărul e mai important decât orice. Dacă nu vor cădea pradă unei încăpățânări excesive, vor avea un an extraordinar.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.