26 27

Horoscop pentru Crăciun 2020. Luna decembrie se anunță bogată în multe evenimente

Horoscop pentru Crăciun 2020. Cum vă veți simți de sărbători? Surprize pentru acest sfârșit de an.

Horoscop pentru Crăciun 2020. Lucrurile se schimbă de la o zi la alta, spun astrologii. Cum vă veți simți de sărbători.

Horoscop pentru Crăciun 2020. Luna decembrie se anunță bogată în multe evenimente

Horoscop pentru Crăciun 2020. Așteptăm cu nerăbdare Crăciunul și ne întrebăm cum ne vom simți atunci și ce planuri ne vom face. Potrivit libertateapentrufemei.ro, vom avea parte de multe schimbări de sărbători. Motivul? Va avea loc atât o elicpsă de Lună în Gemeni cât o eclipse de soare în Săgetător. Berbecii simt nevoia de multă libertate și vor să călătorească cât mai mult.

Pe de altă parte, Berbecii trebuie să fie extrem de atenți la deciziile pe care le iau. În perioada sărbătorilor, Taurii vor fi parcă mai activi ca niciodată. Astrele îi sfătuiesc să nu pună la suflet ce spune familia și să-și vadă de propriul interes. Nu cheltuiți mult pentru că s-ar putea să vă treziți cu portofelul gol.

Citește și  Poartă ametist tot timpul dacă vrei să fii sănătos

Gemenii vor primi oferte de lucru

În cea mai așteptată lună a anului, decembrieii, Gemenii se vor împărți între iubire și profesie. Vor primi oferte foarte bune de lucru și acest lucru îi ba bucura enorm. De sărbători, e indicat să lase la o parte geloziile și frământările. Decembrie este puțin mai grea pentru Raci, dar în perioada Crăciunului vor petrece frumos, alături de familie.

sarbatori

În relația de cuplu trebuie să fie mult mai sinceri. O perioadă bună pentru Lei, cu vești la fel de bune pentru carieră. Vor începe să-și recapete optimismul și sănătatea va fi mult mai bună. De sărbătorile de iarnă Fecioarele vor trebui să depună efort pentru a-I demonstra persoanei iubită ce are nevoie. Se recomandă ca darurile pentru cei dragi să fie pregătite din timp.

Citește și  Antrenorul Mouratoglou, vinovat pentru despărțirea Simonei Halep de Toni Iuruc?

Balanțele vor primi sprijin financiar din partea familiei

Vești bune și pentru Balanțe. Se vor ocupa de decorarea casei în perioada sărbătorilor. Atenție la problemele de sănătate. La primele simptome, mergeți imediat la medic. Surprize neplăcute se anunță pentru Scorpioni de sărbătorile de iarnă de la cine nu s-ar fi așteptat niciodată. Atenție și la bani, pentru că pot primi o lecție dură. După 14 decembrie, Săgetătorii își vor reveni foarte mult și vor rezolva lucruri extraordinar de ușor.

Bine și la muncă, dar vor munci enorm. Capricornii au toate drumurile deschise, însă trebuie să aibă grijă la locul de muncă. Un coleg vrea să le ia locul. De sărbători, Vărsătorii se vor ocupa doar de relația lor și e foarte bine că fac acest lucru. Fiți atenți ce decizii luați și nu că vă certați cu persoana iubită. Peștii trebuie să fie mai înelegători mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Nu fiți posesivi și aveți grijă și ce nevoi au alții.

Citește și  Horoscop 14 noiembrie 2020. Acestea sunt zodiile care se îndrăgostesc cel mai ușor