Horoscop Rac decembrie 2020. Nu deveniți dependent de partener

Horoscop Rac decembrie 2020. Sunteți uneori prea sensibili. Lăsați fanteziile și stați cu picioarele pe pământ.

Horoscop Rac decembrie 2020. Comportamentul vostru fără scrupule vă poate aduce deziluzii.

Horoscop Rac decembrie 2020. Nu deveniți dependent de partener

Horoscop Rac decembrie 2020. Sunteți uneori mult prea sensibili și foarte legați de familie. În decembrie veți sta alături de cei dragi și acest lucru vă va liniști sufletul. Cu toate acestea, aveți mare nevoie să luați legătura și cu alte persoane, pentru că nu se recomandă să vă închideți în voi. Vă doriți multe, însă aveți tendința să fiți cu capul în nori.

Acesta e motivul pentru care cu greu un nativ Rac va fi lider. Ați face totul pentru prietenii voștri, dar e foarte important să vă gândiți și la voi. Atenție și la comportamentul fără scrupule pe care îl aveți uneori. S-ar putea să fie în defavoarea voastră. Iubiți mult schimbările, însă pentru a avea o relație stabilă, renunțați la a fi instabili. Totodată, astrele vă recomandă să fiți mai deschiși cu oamenii străini. Trebuie să știți că instabilitatea vă poate aduce și probleme la serviciu.

Evitați certurile de sărbători

În decembrie veți fi, în sfârșit mai relaxați decât de obicei. Ați avut un an foarte greu și e momentul să respirați. Chiar și așa, aveți niște gânduri la care nu veți renunța așa ușor. Și nu e bine să rămâneți blocați acolo, ci să vă desprindeți cât mai repede.  V-ar prinde bine niște ședințe de  masaj.

De sărbători, totul va fi bine, partenerul de viață va fi minunat, dar astrele vă recomandă să nu deveniți dependent de aceasta. Mai ales dacă aveți o relație de scurtă durată sau nu sunteți sigur că iubirea e împărtășită. În plus, tot în decembrie e bine să evitați certurile și discuțiile în contradictoriu. O mică scânteie se poate transforma într-un foc. Potrivit horoscop.garbo.ro, cei cu relații vechi și trainice, pot ajunge la subiectul căsătorie și chiar puteți face acest pas curând.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.