Horoscop septembrie 2020. Diplomație și deschidere către compromisuri sănătoase

Horoscop septembrie 2020. Luna septembrie aduce nativilor în primul rând diplomație și deschidere către compromisuri sănătoase. Veți avea parte de descoperiri interioare interesante, dar sunt posibile obstacole în relațiile amoroase.

Horoscop septembrie 2020. Prima luna de toamnă aduce cu sine diplomație și deschidere către compromisuri sănătoase. Vor fi valorificate relațiile de muncă.

Horoscop septembrie 2020. Diplomație și deschidere către compromisuri sănătoase

Horoscop septembrie 2020. Veți culege roadele muncii lunilor trecute, dar veți avea parte și de diplomație. Atenție la egoism, pentru că e posibil să pierdeți ce ați câștigat până acum. Berbecii se pot îndrăgosti fulgerător, însă nu se întrevăd șanse pentru a avea relații pe termen lung. Pe de altă parte, Berbecii vor trebui să aibă cât mai multă răbdare și să ia lucrurile mai ușor ca de obicei. În caz contrar, pot avea parte de probleme.

Taurii vor avea sprijin din partea familiei

În ceea ce îi privește pe Tauri, aceștia se vor gândi la o relație din trecut de care încă nu s-au vindecat. Pot conta întotdeauna pe sprijinul familiei și al prietenilor adevărați. Să nu vă mire însă dacă veți călca pe bec și părinții vă vor face puțină morală. Ar fi bine să plecați capul, pentru că știți câtă dreptate au.

gemeni

Gemenii vor încerca să fie cuceritori

Nativii din Gemeni vor încerca să fie cuceritorii lunii. Iar dacă vor face ceva frumos pentru persoana iubită, o pot cuceri foarte repede. Atenție însă la exprimare, pentru că jumătatea voastră are nevoie de sinceritate. Un pic mai mult umor nu v-ar strica deloc.

Racii își vor exprima mai ușor sentimentele

În prima lună a toamnei, Racii se pot exprima mult mai ușor și vor reuși să restabilească dialoguri bune cu partenerul de viață sau colegii de birou. Dacă o veți ține tot așa, veți observa schimbări în bine din partea celorlalți. Leii vor fi din ce în ce mai romantici, dar teatrali. Dacă sunteți căsătoriți, nu fiți geloși și nu dați dovadă de gelozie. Veți putea alunga ușor monotonia, doar dacă veți ști ce să faceți. O seară romantică nu vă poate aduce decât bucurie în cuplu.

Lecții de viață pentru Fecioare

În această perioadă, Fecioarele vor înțelege cât de importantă este comunicarea în orice relație, fie personală, fie cu colegii sau cu șefii. Veți primi adevărate lecții de viață și veți ave ocazia să vă reîntoarceți la o veche relație de iubire. Sau, dacă sunteți căsătoriți veți reuși să vă reînnoidați relația care are ceva probleme în ultima perioadă.

Balanțele vor fi lovite brusc de pasiune

Nativii din Balanțe, chiar dacă își doresc foarte mult o căsătorie, vor fi în această perioadă lipsiți de angajamente. Septembrie nu este o perioadă chiar atât de bună pentru viața amoroasă a Balanțelor, dar cu puțină răbdare tot ce a rău și greu, va trece. Aveți grijă la conflicte, pentru că s-ar putea să vă strice ceva la care ați lucrat mult. Există și Balanțe pe care le pot lovi dintr-o dată pasiunea.

scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți să-și organizeze viața

Nativii Scorpion vor avea posibilitatea să se reorienteze din punct de vedere profesional sau să-și mai găsească încă o colaborare. Astrele spun că a venit momentul să începeți să vă organizați viața. Atenție și la eventuale conflicte la locul de muncă. Săgetătorii își vor face prieteni noi și vor fi promovați la locul de muncă. E și cazul, după cât de mult au muncit în ultima perioadă.

Capricornii vor fi posesivi și geloși

Septembrie le va aduce Capricornilor gelozie și posesivitate, ceea ce nu le stă în fire. Pe de altă parte, vor simți nevoia de multă iubire de la persoana de lângă ei. Atenție de combinațiile din afara relației, pentru că e posibil să fiți prinși. Vărsătorii vor fi și ei  mai romantici, vor vedea partea mai plină a paharului și vor încerca să facă ca relația să meargă mult mai bine. Peștii vor fi puși pe scandal la începutul toamnei. Ar fi bine să vă vedeți propriile greșeli, nu pe ale altora. Analizați-vă comportamentul și dozați-vă energia.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.