Horoscopul sexului. Ce poziții le plac nativilor în funcția de zodia în care s-au născut

Horoscopul sexului. Vrei să o viață sexuală cu totul senzațională? Află ce poziții le plac nativilor.

Horoscopul sexului. O viață sexuală plină de satisfacții duce la o relație pentru toată viața.

Horoscopul sexului. Ce poziții le plac nativilor în funcția de zodia în care s-au născut

Horoscopul sexului. Potrivit zerex.ro, Berbecii care sunt mereu disperați să dețină controlul au la dispoziție poziții care să-i avantajeze. Astfel, pentru doamne, poziția ideală este deasupra bărbatului. Sexul sub duș este tot ce are nevoie femeia Taur pentru a profita de senzațiile cele mai tari.

Și bărbații Taur au o poziție sexuală preferată. Este vorba de cea a misionarului, care le ca scoate în evidență calitățile. În ceea ce în privește pe nativii din Gemeni, aceștia sunt îndrăgostiți de jucăriile sexuale. Dar și de cele mai ciudate poziții. Astrele le recomandă acestora să încerce cât mai multe jocuri erotice.

pozitii sexuale

Cea mai potrivită poziție pentru Fecioară este caracatița

Pentru că sunt sinceri și romantici, Racii se vor simți extraordinar dacă vor adopta poziții mai cuminți. Astfel femeia trebuie să stea pe burtă, iar bărbatul să stea pe spatele acesteia. Leii sunt curioși din fire, dar și eleganți și extraordinar de ambițioși. Vor avea senzații tari dacă bărbatul se va așeza pe spate, în timp ce partenera sa se va poziționa deasupra.

Poziția numită caracatița este cea mai potrivită pentru Fecioare. Adică doamna va sta pe scaun, iar partenerul acesteia va fi așezat în spatele său, având picioarele sub membrele sale inferioare. Balanțele vor trebui să folosească poziții în așa fel încât să poată explora sexualitatea partenerului.

Flurele este cea mai bună alegere pentru Săgetător

Plini de pasiune, Scorpionilor le este recomandat o poziție care să arate că sunt echilibrați din punct de vedere emotional. Cea mai bună alegere pentru un Săgetător este o poziție clasică, cum ar fi cea a fluturelui. Capricornii aleg de obicei pozițiile sexuale care le sunt la îndemână, nu se formalizează. Poziția șa este cea care le place cel mai mult nativilor din zodia Vărsător. În schimb poziția lingură este cea pe care o folosesc cel mai des Peștii și care li se potrivește.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.