Hoții i-au furat portofelul Monicăi Tatoiu

O excursie la Veneția s-a transformat într-un coșmar. Hoții i-au furat portofelul Monicăi Tatoiu.

Fostul director Oriflame România a avut parte de o surpriză neplăcută la Veneția. Hoții i-au furat portofelul Monicăi Tatoiu.

Hoții i-au furat portofelul Monicăi Tatoiu

Activă pe rețelele de socializare așa cum o știe toată lumea, omul de afaceri și-a anunțat fanii că trece prin momente deloc plăcute. Motivul? Hoții i-au furat portofelul Monicăi Tatoiu. Totul s-a întâmplat în timp ce aceasta se plimba liniștită prin Veneția, alături de soțul său.

Norocul său s-a numit un alt român, rezident la Veneția, care i-a găsit femeii de afaceri actele. Aceasta i-a mulțumit, printr-un mesaj pe contul său de facebook: „Ieri (n.r. joi) mi-au furat portofelul cu acte la Veneția.

Astăzi l-am recuperat prin bunăvointa unui domn român, rezident în Veneția, care l-a găsit și m-a anunțat. Domnule Ichim sunt mândră că suntem conaționali. Când Dumnezeu lucrează prin oameni, miracolele sunt posibile”.

Pensionara de lux a României

După o carieră demnă de succes, Monica Tatoiu locuiește într-o vilă superbă de 2,5 milioane de euro, alături de soțul său. Aceasta se răsfață ori de câte ori vrea și vizitează lumea. Are și posibilități financiare, întrucât are o pensie cu adevărat impresionantă, la care ar visa orice român: 12.000 de lei.

“Am o pensie de 12.000 de lei de la statul roman si nu din aia speciala, pentru ca mi-am platit mereu taxele si impozitele si nu am acceptat sa fiu platita la negru. (…) Eu am inceput cu 600 dolari si am terminat cu 10.000 euro pe cartea de munca”, a declarat Monica Tatoiu la o emisiune tv. Potrivit fanatik. ro, casa Monicăi Tatoiu nu este doar frumoasă, ci și cea mai securizată din țară. Aceasta este dotată cu un sistem complexe de camere.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.