I-a dat inelul de logodnă, dar nu vrea să-l ia de bărbat. Prin ce trece Alexandru Pițurcă

Fiul cunoscutului fotbalist Victor Pițurcă, trece printr-un moment rar întâlnit. Deși i-a dat inelul de logodnă iubitei sale, aceasta nu vrea să se căsătorească.

A fost cerută de soție de Piți Jr., i-a dat inelul de logodnă, dar Christina Ich nu vrea să facă nunta. Care să fie motivul?

I-a dat inelul de logodnă, dar nu vrea să-l ia de bărbat. Prin ce trece Alexandru Pițurcă

Așa ceva rar vezi. Christina Ich nu vrea să-și unească destinul cu cel cu care are un copil. Deși i-a dat inelul de logodnă pe care-l poartă cu mândrie pe deget. Ce motiv bine întemeiat să aibă aceasta? Să nu-l iubească îndeajuns de mult pe Alexandru Pițurcă?

După ce a primit de la fani de sute de ori întrebarea: “Când te măriți cu Alexandru Pițurcă?”, bruneta a făcut câteva declarații uluitoare.  “Îmi place foarte mult să trăiesc în concubinaj. De ce nu mă căsătoresc? Pentru că femeile, după ce se căsătoresc, o iau razna. Eu deja sunt razna. Eu sunt super bine așa”, a mărturisit Christina Ich într-o postare pe Instagram Stories.

christina ich

Nu suportă să-i îngrădească cineva libertatea

Într-o altă postare, tânăra a mai spus un motiv pentru care nu vrea căsătorie: “Plus că sunt Săgetător, dacă îmi îngrădește cineva libertatea, îmi ia aerul, sufletul. Plus că ne e și rușine să fim în centrul atenției. Am avut de gând la un moment dat și pe urmă ne-am răzgândit, că ne-am certat”.

Este supranumită Angelina Jolie de România

Frumoasa brunetă de peste Prut, cunoscută ca și Angelina Jolie de România, pe numele său adevărat Cristina Micu i-a impresionat și pe italiei, după ce a participat la emisiunea-concurs  ‘Ballando con le stelle (Dansez pentru tine) alături de un cunosc dansator italian. Sursele spun însă că aceasta are un chip atrăgător în urma unor operații estetice executate exemplar de un chirurg. Discretă în viața amoroasă, despre Christina se știe doar că a avut o relație cu sportivul Luca Dabah, după o poveste de dragoste cu urcușuri și coborâșuri.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.