I s-a împlinit visul. Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie

Se iubesc la nebunie și nu pot trăi unul fără celălalt. Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de iubitul său.

În scurt timp, Pavel Stratan va deveni socru mic. Cleopatra a fost cerută în căsătorie.

I s-a împlinit visul. Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie

A fost cerută în căsătorie când a împlinit vârsta de 18 ani. la petrecerea superbă pe care a avut-o, aceasta a avut parte de cea mai frumoasă surpriză. A rămas fără cuvinte când iubitul său, Edward Sanda a  căzut în genunchi. El a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui, iar fiica lui Pavel Stratan a spus pe loc da. Acest a fost extrem de emoționat, dar și-a luat inima în dinți și a făcut cererea în fața tuturor invitaților.

Vor ajunge în fața altarului

De altfel, cei doi au vorbit mai demult despre faptul că au gânduri serioase și vor să ajunge în fața altarului. Ca toți fanii lor să se bucure, Edward a postat o fotografie pe contul său de instagram. Cei doi s-au cunoscut într-un studio de înregistrări și din acel moment nimeni nu i-a mai putut despărți.

cleo

„Am crezut că și el e în vizită, nu că lucrează acolo. Atunci am mai stat puțin de vorbă. La finalul lui 2018 am și colaborat pentru melodia “Cozonac”. Ne-am văzut mai des când ne aflam în promovare cu piesa și am fost invitați la mai multe televiziuni. (…) A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă, este genul de bărbat care te face să străluceşti”, a mărturisit Cleopatra Stratan.

Vrea să fie mămică

Chiar este foarte tânără Cleopatra a spus că vrea să fie cât mai repede și mămică. Pavel Stratan e mândru de alegerea fiicei sale. El spune că iubitul Cleopatrei este un băiat pe cinste, care o face fericită. Cei doi iubiți și-au găsit și nașii. Este vorba de un celebru actor de comedie și soția lui.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.