26 27

Ilie Năstase, declarații incendiare. „Sper să fie fetiță, să o facem a doua Simona Halep”

Să fie oare însărcinată soția lui Ilie Năstase? Nimeni nu știe încă care este adevărul, dar o declarație de-a fostului tenisman, a pus pe toată lumea pe gânduri. „Sper să fie fetiță, să o facem a doua Simona Halep”.

„Sper să fie fetiță, să o facem a doua Simona Halep” , a declarat Ilie Năstase. La auzul acestor vorbe, toți se întreabă dacă nu cumva soția lui Ilie Năstase este însărcinată.

Ilie Năstase, declarații incendiare. „Sper să fie fetiță, să o facem a doua Simona Halep”

Ilie Năstase și Ioana sunt unul dintre cuplurile pe cât de mediatizate, pe atât de iubite din România. Aceștia au fost mereu apreciați pentru că au trecut de toate problemele pe care viața le-a pus în cale și au rămas împreună. Mai mult, ei au arătat tuturor cât de mult se iubesc atunci când s-au căsătorit religios. Astfel au închis multe guri care spuneau că se vor despărți.

ilie nastase

Ilie Năstase își dorește să fie din nou tată

N-a trecut mult de la eveniment și Ilie Năstase a dat o declarație de-a dreptul uimitoare. El a spus că-și dorește mult să devină din nou tată. Ilie Năstase a menționat că o adoră pe soția sa în primul rând pentru că face parte din categoria femeilor care au clasă și că vrea să aibă cu ea o fetiță. Cuvinte de laudă a avut și față de soacra sa, cu care spune că se înțelege extraordinar.

Citește și  S-a stins din viață fratele lui Nicolae Ceaușescu. Detalii

„Ne înțelegem foarte bine. Suntem de aceeași vârstă. Dacă o fură unul care este mai șmecher ca mine pe Ioana, nu mă supăr, dar să nu o fure unul mai slab decât mine. Ioana mi-a pus capac, pentru că are clasă. Mi-au plăcut mereu doamnele. Mă gândesc să mai facem și un copil, cu mare drag. Aș vrea să fac o fetiță, să o facem a doua Simona Halep”, a declarat Ilie Năstase pentru Antena Stars.