Ilinca Vandici s-a făcut femeie de afaceri. Ce și-a deschis vedeta

Una dintre cele mai șarmante prezentatoare din România, Ilinca Vandici, a devenit femeie de afaceri. Crede că va da lovitura.

Are o carieră de invidiat și o familie minunată. Mai nou, Ilinca Vandici s-a făcut femeie de afaceri. Ce vrea să facă prezentatoarea.

Ilinca Vandici s-a făcut femeie de afaceri. Ce și-a deschis vedeta

Vrea să dea lovitura. Ilinca Vandici s-a făcut femeie de afaceri și speră să rupă gura târgului cu asta. Ea și-a făcut o afacere care, spune că a fost inspirată de fiul său, Zian. Mai concret, aceasta a făcut o linie de produse non-toxice pentru copii și bebeluși. Ea ține cont de faptul că totdeauna mamele vor dori să ofere copiilor lor tot ce e mai bun.

“Este vorba despre o linie de produse pentru bebeluși și copii, produse non toxice, care intră cumva în gama Bioutiful brands. S-a lucrat peste un an de zile. Acestea au la baza peste 120 de cercetări științifice și studii realizate pe ingrediente specifice pentru rezolvarea anumitor probleme la nivelul pielii ce apar, cu precădere, la bebeluși.

ilinca vandici

Sunt foarte mândră și încântată că am reușit să lansăm pe piață această linie de produse. Zian este la fel de încântat. Sper din suflet ca toate mamele să își cumpere aceste produse, să le testeze și să se bucure de eficiența lor. Este vorba despre un șampon, gel de duș, lapte de baie (care că poate fi folosit că emulsie hidratantă după baie pe pielea bebelușilor și a copiilor), dar și o cremă de corp pentru bebeluși. Toate sunt cu ingrediente naturale, mixate pentru pielea și sănătatea bebelușilor și a copiilor”, a declarat Ilinca Vandici pentru click.ro.

A revenit cu emisiunea “Bravo, ai stil!”

Începând cu 29 august, ora 22:00, Ilinca Vandici a revenit pe Kanal D, spre marea bucurie a vedetei: “Abia aștept să revenim cu noi ediții “Bravo, ai stil! Celebrities” în casele telespectatorilor. Pe data de 29 august, sâmbătă, de la ora 22:00, revenim în casele românilor! Ne-a fost foarte dor, și celor de acasă le-a fost foarte dor. Am simțit asta în reacțiile lor de pe social media, în orice interacțiune online.

Sunt foarte pregătită pentru ceea ce urmează, filmările au început și toată lumea e într-o vervă extraordinară. Respectăm toate măsurile de precauție impuse de această pandemie și suntem foarte responsabili cu cei din jurul nostru și cu noi înșine. Ce pot să spun e că noile ediții vor fi cu răsturnări de situație incredibile, luptele între concurente, vechile rivalități se ascut tot mai mult. Este continuarea unui show ce merită urmărit!”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.