26 27

„Îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină” Gina Pistol, probleme înainte de nuntă

Gina Pistol și Smiley sunt pe ultima sută de metrii cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi urmează să devină soț și soție în câteva zile și așteaptă cu nerăbdare fericitul eveniment.

Astfel, entuziasmul este la cote maxime, mai ales că organizarea unui astfel de eveniment nu este deloc ușoară.

În cadrul unui video postat recent pe pagina sa de Instagram, Gina Pistol s-a confesat fanilor săi din mediul online în legătură cu programul încărcat pe care îl are în ultima perioadă.

Blondina petrece multe ore în trafic, fiind pusă pe drumuri din cauza pregătirilor de nuntă. Vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit ca altele să fi fost activitățile sale înainte de nuntă, mai de grabă unele de relaxare.

 

„Cu traficul acesta o să ajung și eu la cununia civilă de sâmbătă. Dcă eram și eu un om normal, și o viitoare mireasă normală, programul meu din această săptămână ar fi arătat cu totul altfel.

Adică m-aș fi întâlnit și eu cu câteva prietene la restaurant, să stăm de vorbă, să râdem. Poate aș fi mers o zi sau două la Spa, să-mi fac niște proceduri, poate aș fi mers să-mi fac niște masaje de relaxare, să mă relaxeze la cap.
Nu știu, aș fi făcut alte chestii, mult mai normale. Nu, mă, nu. Mie nu-mi place normalul. Mie îmi place să stau în trafic, să mă enervez la semafor. (…) Deci, băi, îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină. ”, a spus Gina Pistol pe Instagram.
După ce și-a vărsat nervii în mediul online, Gina Pistol a admis că pentru toată situația este sub control.
Din fericire până la nuntă mai sunt trei zile, iar majoritatea detaliilor au fost puse la punct.
Chiar și cele două rochii pe care o să le poarte în ziua cea mare sunt gata și tot ce mai rămâne de făcut este să hotărască în ceea ce privește coafura și machiajul pe care le va avea la nuntă.

Prețul meniului ales de Smiley și Gina Pistol este 100 de euro

Smiley și Gina Pistol mai au doar câteva zile până la nuntă, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Cei doi vor spune marele ”Da” sâmbătă, 27 mai, iar totul este pus la punct.
“Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a dezvăluit cel care se ocupă de eveniment.

Ultimele detalii despre nunta lui Smiley și Gina Pistol

Întreaga nuntă va avea un decor simplu și elegant totodată, fără aspecte pompoase. Locația a fost aleasă cu scopul de a introduce persoanele prezente într-o stare de relaxare. Gina Pistol și Smiley și-au dorit ca totul să fie clasic.
Gina Pistol susține că, deși este destul de tradiționalistă, nu va respecta sub nicio formă un obicei.
Mai exact, frumoasa prezentatoate tv nu vrea să fie ”furată” de la nuntă. Motivul este simplu și de înțeles. Blondina nu își dorește să piardă niciun moment din marele eveniment care va avea loc sâmbăta aceasta.
Citește și  Florin Călinescu a primit cea mai grea palmă. Emisiunea lui a fost scoasă din grila PrimaTV