În casa dumneavoastră trebuie să fie mereu liniște și armonie

o casă fără liniște și armonie, și pace este o casă unde nu va rezista niciodată o relație.

În casa dumneavoastră trebuie să fie mereu liniște și armonie. Cum să mențineți acest lucru, într-o lume care pare să fie tot mai nebună? Folosindu-vă de obiecte la care nici nu v-ați gândit…

În casa dumneavoastră trebuie să fie mereu liniște și armonie. folosiți lucruri la care nu v-ați gândit

Știați că din cele mai vechi timpuri, mierea este un apărător al casei? Tot ce trebuie să faceți pentru a avea pace și armonie în familie este să țineți mereu pe masă un recipient cu puțină miere. De asemenea, cuarțul sau cristalul de stâncă pus într-un colt al casei, aduce energie pozitivă.

Țineți la voi 33 de monede de cupru

Pentru a ține departe certurile și neînțelegerile, folosiți mereu o față de masă alba. Chiar și atunci când nu mâncați, aceasta trebuie să fie pusă pe masă. De asemenea, pentru ca a avea spor în casă, trebuie să aveți neapărat 33 de monede de cupru, simbolul succesului. În plus, din casă nu trebuie să lipsească niciodată inula, planta soarelui, în care se spune că stă ascunsă întreaga energie a soarelui. Aceasta nu vindecă doar corpul, ci și sufletul.

Citește și  Tot ce nu știați despre Crăciun

Lăsați pâinea mereu într-un bol de lemn

Pâinea trebuie pusă întotdeauna într-un bol de lemn, folosind linguri de argint veți fi protejați de magia neagră. Și tot de magia neagră veți fi protejați dacă veți ține în casă ață roșie de lână. Trandafirii nu trebuie să lipsească din casa femeilor care își doresc copii. Nu în ultimul rând, se spune că cel care în casă o mătură de mesteacăn, va fi ferit de necazuri și pierderi. Iar ardeiul roșu… învie dragostea și pasiunea într-un cuplu.

Potrivit dozadesanatate.ro. purtați mereu cu dumneavoastră un cățel de usturoi. Apă sarată este ideală pentru curățarea casei și schimbarea atmosferei neprielnice.  Acumularea prafului și murdăriei poate crea o atmosferă apăsătoare ce reflectă emoțiile negative ale membrilor familiei. Renovați lucrurile stricate.  Puteți să vă “curățați” casa dacă lăsați să intre înăuntru aerul curat și soarele.

Citește și  Donald Trump, atac fără precedent la Joe Biden. Nu recunosc nimic. Am câștigat alegerile!

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.