În perioada în care a stat izolată în Bali, Lora a cheltuit 50.000 de euro

Lora și iubitul său, Ghenu, au stat izolați în Bali timp de câteva luni. În toată această perioadă, cei doi au cheltuit 50.000 de euro.

La întoarcerea în România, Lora și iubitul său au constatat că au conturile goale. Cei doi au rămas fără 50.000 de euro.

În perioada în care a stat izolată în Bali, Lora a cheltuit 50.000 de euro

Potrivit playtech.ro, la mai bine de trei luni de la întoarcerea din Paradis, Lora și Ghenu și-au făcut socoteala câți bani au cheltuit. E vorba de 50.000 de euro.   „Toată lumea cred că a vrut să mă întrebe, dar ori a uitat, ori n-a avut curajul… Tu nu mă cunoști așa bine și, da, ai curaj. Câți bani? Cred că în jur de 50.000. Da. Cinci luni, cu vacanța de două săpătămâni”, a dezvăluit cântăreața la TVR.

Nimic nu e întâmplător în viață

În altă ordine de idei, artista a spus că vacanța i-a prins bine după o perioadă cu multe cântări. În toată această perioadă, aceasta a învățat că nimic nu e întâmplător în viață. Mai mult, cântăreața spune că a realizat că nu trebuie să fie invidioasă pe nimeni, lucru care i s-a întâmplat de multe ori.

lora

„Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. La mine nu exista vacanță. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată. Mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam. Ah, ce drăguț, Doamne!… Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”, a mai spus Lora.

Mai mult decât atât, frumoasa artistă a recunoscut că foarte mult au ajutat-o oamenii și energia locului. „Când îți schimbi energia și percepția, ți se schimbă viața. Noi am cunoscut aici niște oameni talentați, creativi, români cu care facem proiecte și punem la cale filmarea unui nou videoclip Lora. În fața acestor coincidențe nu ai cum să mai spui că e ceva întâmplător în viață”, a declarat Lora pentru viva.ro.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.