În plină campanie electorală, Adriana Bahmuțeanu a făcut scandal în parc

Marți, 8 septembrie 2020, cei care se plimbau prin parcul Herăstrău au asistat la un eveniment neplăcut. Adriana Bahmuțeanu a făcut scandal.

În plină campanie electorală, Adriana Bahmuțeanu a făcut scandal în parc

Vrea cu orice preț să ajungă pe fotoliul de primar al sectorului 1 și nu se dă în lături de la nimic. Marți, 8 septembrie 2020, Adriana Bahmuțeanu a făcut scandal în parcul Herăstrău. Totul s-a întâmplat la un eveniment electoral al candidatei susținută de PNL și USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand. La acest eveniment au luat parte cei care o susțin pe pe Clotilde dar și premierul Ludovic Orban.

Pentru că Armand a refuzat să dialogheze cu ea, Bahmuțeanu a început circul

În primă fază, Adriana Bahmuțeanu a vrut să aibă un dialog cu Clotilde Armand. Pentru că aceasta a refuzat, fosta soție a lui Silviu Prigoană a început circul. „Doamna Armand, cunoașteți imnul României? (…)  „Am provocat-o la o confruntare electorală. Vreau să văd dacă știe limba română.”, a explicat Bahmuțeanu.

adriana bahmuteanu

Alături de Adriana s-au aflat și activista Oana Lovin și avocatul Codruța Cerva. La scurt timp după intervenția Adrianei, Oana Lovin a început să scandeze mai multe lozinci jignitoare.

„Doamna Clotilde, de unde aţi avut bani de casă în centrul Bucureştiului? Vreţi să faceţi lobby pentru Franţa, să câştige proiecte” sau „Au venit securiştii în ţară. Domnul Burduja, e bine că a falimentat tăticul Bancorexul”, au fost doar câteva din lucrurile pe care le-a spus Oana Lovin.

Clotilde Armand a aruncat cu noroi în actualul primar al sectorului 1

Nici Clotilde Armand nu a stat degeaba și a început să-l critice pe actualul primar al sectorului 1. „Ne aflăm aici împreună cu colegii noștri din PNL pentru că cineva trebuie să arunce la groapa de gunoi a istoriei PSD-ul. Să începem cu Sectorul 1. Aici avem un primar care nu a construit nimic, care și-a pus angajații să mă urmărească, care a risipit patru ani din viața noastră. El aruncă cu banii noștri pentru materiale de propagandă PSD. Nu mai putem continua așa. România are nevoie de oameni care construiesc, nu care țipă”, a spus Armand.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.