În politică, mai rău ca la bordel. Consilieră din PNL avea un amant din PSD

Când iubirea e mare, nu mai contează din ce partid faci parte și care sunt interesele. Așa a gândit probabil și o consilieră din PNL, care a avut un amant din PSD.

Ce mai contează partidul când iubirea nu te mai lasă să respiri? O consilieră PNL a avut un amant din PSD.

În politică, mai rău ca la bordel. Consilieră din PNL avea un amant din PSD

O întâmplare a unei membre PNL a lăsat fără cuvinte lumea politică. Femeia a fost prinsă că are un amant din PSD. Și asta în plină campania electorală. Este cazul Luciana Ionescu Avram, candidată la un post de consilier la Primăria Craiova din partea PNL. Doamna a fost văzută că s-a dus la întâlnire cu amantul din PSD. Din nefericire, cel care i-a prins a fost chiar soțul încornorat, care i-a și filmat.

Soțul a iertat-o pe infidelă și ea s-a reîntors la amant

Pe de altă parte, potrivit wowbiz.ro, sursele spun că de fapt momentul în care soțul PNL-istei a fost greu încercat a fost cu câteva luni în urmă. Și pentru că bruneta l-a rugat pe acesta cu lacrimi în ochi să o ierte, acesta a spus da. Din păcate însă, la scurt timp, Luciana Ionescu Avram a uitat de promisiunile făcute și s-a reîntors în brațele amantului.

„O zi neagră și plină de suferință, viața mea s-a schimbat. Încă o dezamăgire provocată de omul căruia i-am dedicat din plin ultimii zece ani din viața mea, i-am dăruit o familie, pe care până la urmă a distrus-o. Un om pe care l-am iubit, l-am crescut, l-am educat, l-am îngrijit, l-am hrănit și l-am îmbrăcat, un om pe care l-am slujit în adevăratul sens al cuvântului, apoi i-am vorbit despre credința în Dumnezeu și am condus-o către aceasta. Din păcate, nu a rezistat ispitelor și idolilor și a căzut în păcatul adulterului și al preacurviei. Credința mea în Dumnezeu este mare și numai El va putea să îmi dea puterea să trec peste aceste clipe grele. Nu mă lamentez, și mâine este o zi”, a declarat soțul consilierei PNL

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.